Har du läst el på gymnasiet och vill arbeta med teknisk support?

Om jobbet

Trivs du på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där din personliga utveckling värdesätts och där du får ge service i världsklass? Detta är en god möjlighet till ett meriterande arbete för dig med driv, ambition och stort engagemang för ditt arbete! Vi söker dig som läst el på gymnasiet och vill arbeta i en kundorienterad roll på ett internationellt företag. Låter detta intressant är du välkommen att söka!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning medarbetare som vill arbeta med teknisk support. Då företagets kunder har utökat sin efterfrågan på support behöver de nu bredda sin styrka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du arbeta med att ge användarsupport gällande företagets produkter. Produkterna är olika typer av radiostyrningsmoduler för industriellt bruk. Till exempel fjärrkontroller för att styra stora maskiner. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av teknisk support och lödning och hjälpa företagets kunder.

Du ska ha god förståelse för kundens behov och förväntningar samt vara mål- och serviceinriktad. Du kommer även att ansvara för att användarens frågor eller problem hamnar hos rätt grupp men också uppföljning och återkoppling till användaren. Vidare kommer du att registrera inkommande samtal i företagets ärendehanteringssystem.
  • Hjälpa kunder med deras produktrelaterade problem/frågor
  • Mail och telefonkontakt med kunder
  • Dokumentation och uppföljning
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning
  • Stort tekniskt intresse
  • God kommunikativ förmåga på svenska
Vi söker dig som

Som person är du noggrann och självständig. Du är drivande i ditt arbete och du tycker om att samarbeta med dina kolleger. Du ser dig själv som en lagspelare genom att du ställer upp för övriga medarbetare och hjälper gärna till. Vår kund genomsyras av ett stort kundfokus och så även internt vilket innebär att du som supportmedarbetare till övriga organisationen förväntas leverera service i världsklass.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.