Har du förmågan att förmedla kunskap? Då är tjänsten som skolinformatör på eEducation Albert...

Om jobbet

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt bolag? Vi söker dig som trivs i en social roll, gillar att resa och som ska agera ansiktet utåt för vår kund. Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för eEducation ABs räkning skolinformatörer som trivs med att prata inför yngre studenter i årskurs 7, 8 och 9. eEducation är ett nystartat företag som just nu utvecklar en teknisk plattform inom digital utbildning. I din roll som skolinformatör kommer du att resa runt till skolor för att presentera och informera om kundföretagets produkt, det vill säga en digital läxhjälpare, inför elever och lärare i högstadiet. Syftet med produkten är att möjliggöra naturvetenskaplig läxhjälp för alla studenter på grundskole- och gymnasienivå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och eEducations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos eEducation.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att ingå som en del i en liten sammansvetsad grupp, med ett gemensamt mål: Att möjliggöra läxhjälp för varenda ung student i Sverige! Då resor i Sverige förekommer är det meriterande om du har körkort, även om det är sällsynt.

Vi söker dig som är student eller nyligen tagit studenten samt social och bekväm med att prata inför en grupp. Är du dessutom utåtriktad, positiv, organisatorisk, ansvarsfull och flexibel så är detta tjänsten för dig!

Du kommer till exempel att:
 • Introducera elever i användandet av läxhjälparen Albert
 • Framföra presentationer om Albert
 • Förbereda och anpassa dina presentationer till ovan nämna årskurser.
Vi söker dig som
 • Studerar eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning, detta är ett krav.
 • Erfarenhet av att presentera och prata inför grupper.
 • tycker om att resa i tjänsten
 • Körkort B
 • Har ett sinne för pedagogik
Det är meriterande om du arbetat med kommunikation och är van vid att presentera produkter.

Som person är du självständig, organisatorisk och ansvarsfull. Du ska även vara social och bekväm med att prata inför andra människor. Vidare ska du vara utåtriktad med en positiv attityd och flexibel i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.