Händig maskinkonstruktör med tidigare erfarenhet från verkstad sökes!

Om jobbet

Har du intresserad av mekanisk konstruktion och har du tidigare erfarenhet från verkstad? Vi söker dig med intresse för att jobba med konstruktion av automationslösningar, produktionsutrusting eller provriggar.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som konstruktör kommer du till en början att stötta upp de seniora kollegorna i olika projekt inom fordon, verkstad och medtech. Arbetsuppgifter som du exempelvis kommer att arbeta med är provriggar, fixturer, specialmaskiner, utrustningar, produktionsverktyg osv. Tjänsten innehåller även kundkontakt, konceptgenerering och offertarbete. På sikt är tanken att du kommer få allt mer ansvar inom ovannämnda områden samt ha möjlighet att sitta ute hos kund.

Din profil

Vi tror att du som söker känner igen dig i nedan krav:
  • YH-/högskoleutbildning med inriktning maskin, mekatronik eller liknande
  • Svenska och Engelska
  • Kunskap inom Solid works, Catia eller Inventor
  • Teknisk förståelse
Meriterande krav:
  • Erfarenhet från produktion, mekanisk verkstad, maskiner osv.
  • Tekniska projekt på fritiden inom CAD, tex kopplat till automation, robotar, programmering eller el.
Som person är du nyfiken, öppen och sprider glädje runt om dig. Du ser dig själv inom konsulbranschen och har ett stort intresse för att jobba med konstruktion. Vi tror även att du är praktiskt lagd och gärna fingrar med teknik på fritiden. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Företaget är en av världens största leverantörer av teknikutvecklingstjänster till fordonsindustrin. De är en helhetsleverantör och de tjänster affärsområdet levererar kompletterar fordonstillverkarnas egna resurser. Formerna för utförandet och leverans anpassas efter kundernas behov, från deltagande i kundens team till utvecklingsprojekt i egen regi. Företaget återfinns i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Brasilien, Indien, Spanien och Ryssland.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.