Hallvärd Mercedes-Benz Mölndal

Om jobbet

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och ambitiös hallvärd / säljassistent. Du kommer att ansvara för bilhallen och dess utställning samt att alltid sätta kunden i fokus. I rollen som hallvärd ingår att avlasta bilförsäljarna med provkörningar, produktpresentationer samt kundhantering. Utöver detta ingår vissa administrativa uppgifter som tex hantera digitala annonser av såväl våra nya samt begagnade bilar på t.ex Blocket och Bytbil.com.
Det varumärke som du kommer att arbeta och ha fokus på är Mercedes-Benz, både nya och begagnade bilar.
Vår och även din framtidsambition är att du skall gå vidare som bilförsäljare!

Din profil

Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ.
Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort fodras.

Vi erbjuder

Hos oss får du jobba i en positiv och rolig miljö där det alltid händer saker. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, kollektivavtalad fast månadslön och heltid. Arbetstider kommer i första hand vara måndag-fredag kl 08:00-17:00.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför ditt CV med foto på dig själv idag!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget