Grym tekniker / IT / support / 2nd line

Om jobbet

Är du en av Göteborgs vassaste och trevligaste supporttekniker? Vill du ta ett uppdrag hos någon av Centrics mest expansiva och spännande kunder? Ring oss!

Just nu bankar flera företag på vår dörr och kräver att vi hittar en supporttekniker som verkligen vet vad som krävs för att ge förstklassig service gentemot just deras slutanvändare.

Dessa uppdrag finns primärt i Göteborg, så om du är bosatt i stan eller kan tänka dig att flytta till Sveriges framsida är du mer än välkommen att söka!
Vad innefattar det här då? undrar du. Jo, om du söker och kniper ett av jobben, blir du anställd av Centric, men sitter och jobbar på plats ute hos vår kund. Arbetsuppgifterna som 2nd line supporttekniker kommer (som du säkert vet) att vara hantering av konton, felsökning och åtgärder av både hård- och mjukvara (utan fysiskt våld) i främst Windowsmiljö. Du löser problemen primärt via telefon, mailkontakt och genom platssupport och såvida du inte är en fullfjädrad IT-guru med en egen 50TB-hårddisk på axlarna, kommer du att ha avancerade ärendehanteringssystem, kunskapsdatabaser och de senaste remote-verktygen till din hjälp.

Din profil
Vi vill ju inte vara taskiga på nåt sätt, men vi har satt ett krav att du bör ha minst 2 års erfarenhet av supportarbete för att vara aktuell för dessa uppdrag. Detta innebär att du som söker vet vad som krävs för att både självständigt och i grupp lösa kundernas problem.

Eftersom de allra flesta av våra kunder är svenska företag, har vi även satt ett krav på att du ska behärska svenska både i tal och skrift, det är även bra om du är duktig på engelska. Ett bra råd är att se över din ansökan en extra gång innan du skickar in den till oss för att eliminera felstavningar, särskrivningar och eventuella smileys.

Övriga kunskaper, då?

Om du tidigare har grottat ner dig i Windows 8/7/XP, MS Office, Active Directory och Exchange samt olika ärendehanteringssystem, får du två tummar upp hos oss inför urvalsprocessen. Du har för övrigt ett brett tekniskt kunnande och är van att lösa problem utan att skälla ut användarna för att vara totalt inkompetenta. Du kan istället pedagogiskt och effektivt hjälpa dem med problemen så att både du och användaren blir nöjda i slutänden. Om du även är engagerad, noggrann, flexibel för olika arbetsuppgifter samt är redo att ta ansvar, ligger du riktigt bra till för att bli en av Centrics konsulter.
Möjligheten finns även att gå över till 3rd line.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och det är vi stolta över. Hos oss kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börjar du nu känna att "Oj, här vill jag jobba!"? Då blir vi jätteglada också. Börja med att registrera din ansökan för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, help desk, 2nd line, second line, service desk, servicedesk, konsult, consultant, data, IT-technician, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?