Grovarbetare sökes

Om jobbet

Palm & Partners är en stabil och långsiktig arbetsgivare. Med långsiktiga kundrelationer över hela landet kan vi erbjuda dig en trygg anställning hos oss. Vi har engagemang i hela processen och vi tror på att jobba mot långsiktiga resultat för våra kunder med din personliga utveckling i centrum. Vi erbjuder våra kunder såväl Bemanningstjänster som Hyrrekryteringar och Rekryteringar. Palm & Partners är Auktoriserat bemanningsföretag, vi har kollektivavtal och är ISO-certifierade i Kvalitet, Miljö samt Arbetsmiljö.

Läs mer om oss som arbetsgivare på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter personer till en tjänst som lösullsinstallatör till ett företag beläget i Landvetter. Du kommer att få en teoretisk och praktisk utbildning på plats som leder till att du blir certifierad lösullsinstallatör. Arbetet går ut på att spruta isolering ute på arbetsplaster och hos privatpersoner. Arbetet sker i par där varje par har en lastbil tilldelat sig. Du kommer att arbeta med en person som har C-kort. En person i paret sprutar ut isolering medan den andra fyller på med isoleringsmaterial nere vid lastbilen. Personerna hjälps sedan åt att städa upp hos kunden. För det mesta är du ute hos flera kunder under en dag men vid stora projekt är du ute hos samma kund under flera arbetsdagar.

Arbetstiden är kl 6.45-16.00, måndag - fredag. Övernattningar och övertid förekommer vid behov. För att ta dig till och från arbetet så krävs egen bil då det är dåliga förbindelser med kollektivtrafiken.

Utbildning
B-körkort. Utbildning inom bygg är meriterande.

Erfarenhet
Om du har arbetat med fysiskt krävande arbeten inom lager, bygg eller liknande är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som trivs med fysiskt krävande arbeten då ett av arbetsmomenten är att lyfta säckar som kan väga uppemot 15 kg eller mer. I arbetet kan det även ingå arbetsuppgifter i trånga utrymmen och på hög höjd vilket innebär att du inte får lida av klaustrofobi eller höjdskräck. Det är alltså viktigt att du har en mycket god fysisk kapacitet och klarar av att arbeta i ett relativt högt tempo.

Förutom god fysik är även flexibilitet gällande arbetstider en viktig aspekt för att du ska klara av arbetet på ett bra sätt. Vidare krävs det att du har en god kommunikationsförmåga, är serviceminded samt trivs att arbeta i grupp då du kommer träffa kunder ute på arbetsplatsen samt ha ett tätt samarbete med dina kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson via mail: stina.karlsson@palmpartners.se eller telefon:0708-544492.

Startdatum
v. 32

Uppdragslängd
Anställningen kommer börja som en visstid och målet är att anställningen ska övergå till en tillsvidareanställning då kunden har ett långsiktigt behov.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708-544492

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.