Grävmaskinist Sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en maskinförare till en 3,5-5 ton grävmaskin med start omgående. Du kommer till börja med bli visstidsanställd av oss på Uniflex i 6 månader med mycket goda chanser till en anställning direkt hos kund. Vi förväntar oss en person som kan ta eget ansvar vad gäller att passa tider och intresse för att göra kunden nöjd.

Du kommer ingå i ett mindre grupparbetare så vi ser att du är en social person som har lätt att arbeta tillsammans med andra.

Krav för tjänsten är yrkesbevis som grävmaskinist och b- körkort.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som passar för den här tjänsten är social, ansvarsfull, ordningsam och noggrann.

Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.