Grafisk formgivare / Kontorskoordinator

Om jobbet

Vi söker en vikarierande grafisk formgivare och kontorskoordinator till vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Arbetet innebär layout och framställning av koncernövergripande kommunikationsmaterial så som årsredovisning, hållbarhetsredovisning, kvartalsrapporter och presentationsmaterial. I receptionen ansvarar du för besöksmottagning såväl som administrativ support till ledningsgrupp och ekonomiavdelning. Du är den första kontorets besökare möter och du är den som ser till att möten, presentationer och evenemang fungerar. Vikariatet är på ca 12 - 18 månader och omfattningen är 50 - 100 %.

Din profil

Du brinner för kommunikation i alla former och har god arbetsvana i program som Indesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat Destiller. Du gillar att ha ett omväxlande jobb med möjlighet att själv påverka och ta initiativ. Du tar stort eget ansvar, tänker lösningsorienterat och är en noggrann person med ett öga för detaljer. Sist men inte minst passar du i vårt prestigelösa klimat.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten ska du skicka din ansökan med CV, personligt brev och eventuell digital portfolio till sofia.skalsky@nwg.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 031-712 89 25. Vi tittar på ansökningar löpande, dock senast den 16 december 2016.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Sofia Skalsky, 031-712 89 25

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

New Wave Group är en börsnoterad varumärkeskoncern inom segmenten sport, profil och heminredning. I vår varumärkesportfölj ingår ett 40-tal kända varumärken med internationell spridning, så som Craft, Orrefors, Kosta Boda,
Sagaform, Clique, Seger och Cutter & Buck.

Koncernen har ca 2 350 anställda fördelat över ca 80 dotterbolag i 20 länder. Omsättningen uppgick 2015 till 4 965 MSEK.