Global product complaints handler

Om jobbet

Nu söker vi en Global Product Complaints Handler till en av våra stora kunder inom Life Science här i Göteborg. I tjänsten kommer du arbeta med kvalitetskontroller, reklamationer och förbättringar. Du kommer ha nära kontakt med kunder i hela världen.
Tjänsten har start omgående och kommer starta med en provanställning

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du ansvara för att på ett heltäckande och effektivt sätt hantera reklamationer för att säkerställa säkra produkter.

Du kommer arbeta med marknadsövervakning och ge interna intressenter med information som kommer att öka kundnöjdheten och se till att produkterna är av rätt kvalitet och säkerhet för användare och uppfyller de lagstadgade kraven.

Du ansvarar för insamling, bedömning, rapportering och analys av klagomålen för ständiga förbättringar. Samordning och uppföljning av produkt klagomål för att säkerställa en effektiv problemlösning och möjliggöra att lämplig korrigerande åtgärder.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk bakgrund inom biovetenskap, kemi, kvalitetsstyrning eller företagsekonomi. Du har erfarenhet av att arbeta med kvalitet och med kundkontakter. Som person är du detaljorienterad och analytisk. Du har hög kommunikationsförmåga och duktig på att lösa problem. Du är en stark lagspelare med hög flexibilitet. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i Engelska och är van vid att arbeta i excell.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.