Geomatikk expanderar och söker dokumentatörer

Om jobbet

Vill du arbeta i ett expansivt företag som på kort tid blivit den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning för olika typer av kablar? Nu öppnas en möjlighet för dig som vill vara en del i denna framgångssaga. Till denna tjänst söker vi dig som vill bli specialist i dokumentation inom ledningsanvisning. Du kommer att ingå i ett härligt team som tillsammans strävar efter att skapa goda resultat. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Geomatikks räkning fyra nya dokumentatörer till den expanderande dokumentationsenheten. Du kommer arbeta nära verksamhetschefen Leif Nilsson som har en lång och gedigen erfarenhet av teknisk dokumentation och ledningsanvisning han byggde exempelvis upp verksamheten kring dokumentation. Leif och hans medarbetare strävar efter en arbetsplats där mångfald och ett starkt engagemang går hand i hand. Du kommer att ges möjlighet att specialisera dig inom olika dokumentationsområden till exempel inom fiberdokumentation men samtidigt arbeta med andra områden, vilket garanterat kommer att gynna din utveckling. Idag har Geomatikk tolv anställda dokumentatörer på kontoret i Göteborg, men har som mål att nästintill fördubbla personalstyrkan under 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geomatikks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Geomatikk. Geomatikks intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentatör kommer du att arbeta i kundspecïfika projekt, vilket innebär gentemot både små och stora kunder. Det är viktigt att all dokumentation alltid utförs med hög kvalitet och enligt kundavtalets kvalitetskrav.

Du kommer till exempel att:
 • Bearbeta och sammanställa dokument.
 • I företagets applikationer registrera, editera och redigera nätinformation från externa och interna dokument/handlingar.
 • Ta hand om slutdokumentation och bearbeta mätfiler från geodetiska inmätningar.
Tjänsten passar dig som har ett driv och vill utvecklas i en expansiv och stimulerande arbetsmiljö. Vidare är du perfekt för tjänsten om du vill arbeta i en organisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter. På Geomatikk Dokumentation erbjuds du ett dynamiskt arbete med varierande arbetsuppgifter!

Vi söker dig som
 • Har ett inre driv och en vilja till att lära.
 • Sätter upp tydliga mål och strävar mot att utvecklas.
 • Vill bli specialist inom ledningsdokumentation.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av dokumentation eller ledningsanvisning.
 • Har erfarenhet av CAD och goda IT-kunskaper.
 • Har kunskaper inom GIS (geografiskt informationssystem).
Som person är du glad, positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du är resultatinriktad, noggrann och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och sätter upp tydliga mål för dig själv. Vidare har du en god samarbetsförmåga och vill uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Innan årsskiftet enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på(mailto:gbg03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Geomatikk är den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning med över 40st nätägare som kunder, och behandling av fler än 150 000 ärenden gällande markarbeten per år för infrastrukturägare (el, tele, fiber, fjärrvärme och VA). Övrig verksamhet omfattar bland annat dokumentation samt GIS-relaterade tjänster/lösningar. Geomatikk har några av Sveriges största nätägare som kunder, till exempel TeliaSonera, Skanova och Vattenfall. Geomatikk har sitt ursprung ur Norge, men är idag verksamma över hela Sverige. Geomatikk avser nu att expandera verksamheten i Göteborgs-regionen genom sin dokumentationsenhet Geomatikk Dokumentation.