Gasskärare

Om jobbet

Om företaget

Vi söker omgående en erfaren gasskärare till vår kund för ett längre uppdrag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med gasskärning av olika material främst stål och järn.

Formell kompetens

Svetslicens alternativt lång erfarenhet av svetsning
Licens gasskärning meriterande
Heta arbeten
Truckkort önskvärt

Din bakgrund

Vi tror att du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat inom verkstad och ha erfarenhet från olika material, är praktisk lagd och gillar att arbete i ett högt arbetstempo men har samtidigt öga för noggrannhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och initiativtagande. Du är engagerad och har lätt för att samarbeta med andra men arbetar även bra självständigt. Vi ser gärna att du som söker har ett öga för vad som behöver göras samt är väldigt kvalitetsmedveten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid/Uddevalla

Tillträdesdag

Omgående!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.