Frontendutvecklare till STARTUP-STUDION Annevo!

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Vill du ha möjlighet att få vara delaktig i ett företag som andas entreprenörskap och där du får utrymme till att utveckla dina egna innovativa idéer? Brinner du extra mycket för ramverk som Angular och React? Här finns nu en chans att komma in i ett nytänkande företag som vill lyfta fram sina anställda och deras fulla potential. Just nu expanderar Annevo och därför söker dem sin nästa medarbetare som vill bli delaktig i deras spännande resa.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Annevos räkning en frontendutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Annevos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Annevo.

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare hos Annevo kommer du att arbeta tätt tillsammans med drivna kollegor i en utvecklande bransch med möjlighet att anpassa din roll och arbetsuppgifter efter dina styrkor och intressen. Du kommer att ingå i ett team som är vana att arbeta och producera i snabba utvecklingscykler och med den senaste tekniken på marknaden. Genom uppdrag ute hos kunder skaffar man sig erfarenheter som sedan kommer kunna användas i utvecklingen av Annevos produkter och tjänster. Idag är Annevo ca 30 anställda som bygger startups, produkter och utvecklar men framförallt har roligt medans man gör det! I den charmiga centralt belägna studion på drottninggatan finns exempelvis både pingisbord och Tv-spel.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i JavaScript och vidare ser vi gärna att du har ett starkt intresse för att lära dig mer om utveckling och har en vilja att jobba med de allra senaste teknikerna, gärna genom att lära dig mer om andra ramverk som exempelvis Angular. Vi ser gärna att man har hobbyprojekt eller någon form av portfolio, du ska ha mellan 1-3 års arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket i tal och skrift då detta krävs för internkommunikation. Det är väldigt meriterande om du behärskar React, Java samt övriga språk eller har erfarenhet ifrån egna projekt eller start-ups bolag.

Som person trivs du med att sätta höga krav på dig själv och har ett driv samt har viljan att få utlopp för dina idéer. För att lyckas in den här tjänsten så är du även strukturerad i ditt sätt att arbeta och snabbt kan lösa problem. Du trivs med täta samarbeten vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Marknadsmässig
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Annevo AB tror att alla har en idé och att vi tillsammans kan förverkliga våra idéer. Målet med verksamheten är att vi i framtiden ska gå över till att bli ett produktbolag. Under tiden så bedriver Annevo konsultverksamhet för att finansiera in-house utveckling. Annevo samlar all kompetens för att ta en produkt från idé till marknad. Vi vill primärt utveckla mjukvara där fokus ligger på kundnytta, och i framtiden med större budget vill vi kunna ha kompetens att koppla hårdvara till vår mjukvara. Alla våra anställda som är med och deltar i specifika projekt får en ägarandel i projektet. Läs mer om bolaget på deras hemsida!