Frontendutvecklare

TimeEdit · Data & IT · 5 mars

Om jobbet

Frontendutvecklare
Göteborg

Om oss
TimeEdit är marknadens mest kraftfulla schemaläggningssystem. Våra tjänster berör dagligen hundratusentals människor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

TimeEdit är i en fas av expansion och nytänkande. Vi bygger om våra applikationer från grunden och flyttar våra tjänster till webben.

Vad vi erbjuder
Hos TimeEdit får du en spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter och en konkurrenskraftig lön. Med endast ett tjugotal medarbetare har alla möjlighet att göra skillnad. Vi tror att innovation är nyckeln till vår expansion och har därför avsatt hacktid varje vecka för våra utvecklare. Som anställd får du dessutom bra förmåner som t ex personlig utbildningsbudget och friskvårdsbidrag.

Vad vi vill
Vi har utvecklat en webbaserad version av vår schemaläggningsklient. Den tidigare versionen är skriven i Java, och vårt mål är att så snart som möjligt nå en punkt där alla våra kunder kan gå över till det nya gränssnittet. Samtidigt så vill vi inte göra en direkt översättning av funktionalitet och gränssnitt, utan hela tiden utvärdera vad vi kan göra bättre. Webbapplikationen är utvecklad i React med en tunn klientserver skriven i Node.js som hanterar kommunikationen mellan klienten och den bakomliggande servern - hjärnan i TimeEdit. Fokus kommer att ligga på klientsidan, men ibland krävs även utveckling i Node.

Vi har ett stort fokus på kvalitet. Sedan ett par månader gör vi code reviews för att öka kvaliteten och vi avsätter gärna tid för omskrivningar av komponenter i syfte att göra dem enklare att förstå för oss själva. Vi vill ha hjälp att göra vårt system ännu enklare, både gällande gränssnitt och kod. Vi vill även bli bättre inom testning och continuous integration.

Vem vi söker
Du är en person som trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du har åtminstone ett års praktisk erfarenhet av React eller något annan välkänt ramverk samt god kännedom om Node.js. Du tycker även att läsbarhet och tydlighet är viktiga aspekter av programmering. Du har en teknisk högskoleutbildning eller liknande, alternativt flera års arbetslivserfarenhet av webbutveckling. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du uppfyller flera av följande punkter:
  • praktisk erfarenhet av React eller annat applikationsramverk (extra meriterande om du använt Flux-liknande arkitektur)
  • goda dokumenterade kunskaper om CSS
  • erfarenhet av webbdesign och/eller UX-design
  • erfarenhet av både användning och utveckling av API:er
  • tidigare utveckling av mobilanpassade webbsidor/webbtjänster
  • vana av testning och continuous integration
Kontakt
För frågor om tjänsten går det bra att kontakta Erik Brännström på erik@timeedit.se. Vänligen skicka inte din ansökan via e-post använd länken enligt nedan.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

TimeEdit AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar resursboknings- och schemaläggningsprogram. TimeEdit är marknadsledande inom universitets- och högskolesektorn i Sverige och Norge. Över 600.000 personer berörs dagligen av de bokningar som TimeEdit hanterar. Vi är stationerade i Göteborg med ett tjugotal medarbetare. TimeEdits grundfilosofi sedan 1992 är att utveckla moderna, lättanvända administrativa system för branscher med komplexa planeringsbehov.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.