Frontend-utvecklare till världsunikt företag

Academic Work · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Är du en person som gillar att göra skillnad och påverka användarupplevelsen för andra människor? Vill du programmera kod där allt du skapar kommer till användning och är ett resultat av din prestation? Nu ges du möjlighet att bli en viktig kugge i Pinchos resa framåt. Företaget befinner sig i en expansionsfas med många roliga utmaningar framför sig. De satsar nu stenhårt på företagets IT-avdelning och söker dig med rätt attityd och skillset att bli en del av ett litet team med högt i tak. Vill du bli en del av resan? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Pinchos räkning en frontend-utvecklare till sitt kontor i Göteborg. Pinchos är världens första apprestaurang och är ett snabbt växande företag. De har restauranger över hela Sverige och har som vision att expandera sin verksamhet det kommande året. Företaget har stora expansionsplaner på IT-sidan och vill växa och bli större inom IT. Idag består IT-avdelningen av två seniora utvecklare och som ny i teamet finns det stora utvecklingsmöjligheter där nya roller kan bildas längst vägen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare hos Pinchos får du härliga kollegor som delar ditt stora intresse för IT och utveckling. Pinchos IT-avdelning utvecklar restaurangsystem som underlättar personalens vardagliga arbete. Det kan vara allt i från att förbättra Pinchos app-meny till att vidareutveckla olika kopplingar till kassasystemen. Du kommer att få arbeta med testdriven utveckling och fokus ligger på användarvänlighet.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa appar för betalning
 • Jobba med att ta fram översättningsverktyg för restaurangfolk
 • Arbeta med gränssnitt i alla funktioner
 • Ha stor påverkan på företagets resa framåt
Vi söker dig som
 • Har en relevant universitetsutbildning och som besitter stor passion för utveckling
 • Besitter goda kunskaper i JavaScript
 • Har stort intresse för moderna ramverk och gärna vana av exempelvis NodeJS, React, Angular eller Jquery
 • Behärskar det engelska & svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare vana av testdriven utveckling
 • Erfarenhet av GIT
Det här är en tjänst för dig som vill jobba med kod och som tycker det är roligt att arbeta med nya moderna ramverk. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, problemlösande och initiativtagande. Då företaget nu gör ett avstamp för att bygga upp IT-avdelningen kan du på sikt gå olika vägar inom företaget. Nya roller kan uppstå och för rätt person kan du vara med och styra företagets riktning framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.