Frontend-utvecklare sökes till ledande aktör inom digitala kanaler!

Academic Work · Data & IT · 6 jan

Om jobbet

Är du en front-end utvecklare som vill vara på en expanderande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter men arbeta i ett sammansatt team med känsla och passion för det de gör? Vi söker en driven person som vill påverka användarupplevelsen för företagets kunder. Kunden har Sveriges nöjdaste företagskunder och Sveriges nöjdaste tv-kunder. Vill du vara en del av detta? Sök då tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning som expanderar en front-end utvecklare. Du kommer att få möjligheten till att bidra till utvecklingen inom deras business-to-business lösning MyBusiness som används av ett stort antal av deras kunder. Företaget tillåter sina utvecklare implementera idéer och tankar för att vara med i helhetslösningen genom att arbeta tätt tillsammans med leveransteamet. Teamet som är ansvariga för utvecklingen av MyBusiness består i dagsläget av tre personer med en härlig sammanhållning och de har nära till skratt. De söker nu en kollega med samma anda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en passionerad utvecklare som kommer att integrera sin utveckling med teamet i en agil miljö. Du kommer att utveckla och testa affärsplattformen MyBusiness i ett tätt samarbete med andra utvecklare för att göra det användarvänligt på ett väldesignat sätt. Detta kommer du att göra i kontakt med Business Analysts, produktägare, UX-designers och redaktörer för att få de bästa förutsättningarna. Här du får chansen till att implementera dina idéer och förslag på hur koden utvecklas men också ge förslag till vilka verktyg som används i programmeringen.

Du kommer till exempel att:
 • testa koder i en objekt orienterad programmering.
 • arbeta i projekt med SCRUM, agila arbetsmetoder.
Tjänsten passar dig som är målinriktad och har en vilja och ambition till att utvecklas. Hos kunden är det högt i tak där anställda får en chans till att bidra men också känna att de får en möjlighet till att utveckla sin kompetens.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en teamspelare och har erfarenhet av test för att lyckas skapa en användarvänlig produkt. För att få rätt förutsättningar ser vi gärna att du har:
 • En relevant eftergymnasial utbildning inom IT
 • Besitter goda kunskaper i Javascript och HTML
 • Är bekant med agila metoder
 • Behärskar det engelska & svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är en passionerad teamspelare. Då produktion och leverans arbetar tätt tillsammans ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga och är en uppskattad kollega som värdesätter en teamkänsla och gemenskap. Du är självgående i ditt arbete och trivs med att få stort utrymme för att arbeta kreativt och vara med och bidra med egna idéer. Du ska tycka att det är roligt med kod och test och ser problem som en utmaning som driver dig och teamet framåt i projektet. För rätt person kan du vara med och styra företagets riktning framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Göteborg, Gårda
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Vår kund är den nya generationens telekomföretag.
Deras 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar de miljarder på att bygga det digitala samhället, de bygger Framtidens nät. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.