Frontend-utvecklare sökes till konsultbolaget Cygni

Cygni · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Vill du kunna jobba med den senaste tekniken som du brinner för? Är du frontend-utvecklare med minst ett års erfarenhet så har vi rätt jobb och rätt arbetsplats för dig! Organisationen Great Place to Work har tre år i rad utsett konsultbolaget Cygni till Sverige bästa arbetsplats.

Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer anställdas hos Cygni. All kontakt går genom oss på Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos Cygni kommer du att få jobba hos intressanta kunder med roliga projekt. Du kombinerar form och estetik med snygg och testbar kod med användaren i fokus. JavaScript, HTML/CSS, webbstandards, mobil utveckling har du stenkoll på samt du trivs att arbeta agilt.

Din profil

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet inom utveckling i minst 1 år
  • YH-/Högskole-/Civilingenjörsutbildning inom data/IT eller liknande
  • Svenska och engelska i tal samt skrift
Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. Vi söker dig som strävar efter att ligga i framkant med den senaste tekniken inom ditt intresseområde. Cygni söker alla typer av personligheter - det viktigaste är att du sprider positivenergi, trivs att jobba i konsultrollen samt har ett genuint intresse för systemutveckling.

Villkor

Ort: Centrala Göteborg
Start: Januari, härsyn tas till eventuell uppsägningstid
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Cygni är ett IT-konsultbolag som grundades 2006 och finns i Stockholm och Göteborg. Dem erbjuder expertis inom agil systemutveckling på moderna plattformar. Cygni har kunder som bland annat Sveriges Television, Aftonbladet, Avanza Bank, ComHem, Expressen och Bisnode. Organisationen Great Place to Work har tre år i rad utsett konsultbolaget Cygni till Sverige bästa arbetsplats. Dem satsar mycket på individuell kompetensutveckling där konsulterna hela tiden får chansen att utvecklas och ingå i spännande utbildningar samt uppdrag.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.