Frölunda Torg söker frisör

Om jobbet

Är du en av Göteborgs bästa frisörer? Är du en hårälskare?
Brinner du för frisöryrket? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team på
Frölunda Torg?

Efterfrågan på våra tjänster är stor och därför behöver vi bli fler. Vi söker etablerade och ovanligt duktiga frisörer.

Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla som bokar tid hos oss får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Ditt arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet och goda produktkunskap. Du tycker om att jobba i ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. Du är stresstålig, ödmjuk och älskar att jobba med service och göra folk glada. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel.

VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.

Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på
Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av
Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor. VACKER vill uppgradera frisöryrket och dess utbildningar och vi förespråkar bland annat en nationell yrkes legitimation för frisörer. Vi erbjuder utbildningar inom både produkt och färg.

Vi ser fram emot din ansökan!

Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?

Välkommen med din ansökan till emily@vackerstore.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Frisör
Kontakt

Mejla eller ring Emily Hageltorn, 042131414

Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

VACKER - Sweden's most
ambitious hair loving company


VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Ambitionen är att alltid erbjuda våra kunder en utmärkt service och hjälp med att välja rätt produkter till rätt hår.

Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag.

VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarna och står för ordning och reda. VACKER vill uppgradera frisöryrket och dess utbildningar och vi förespråkar bland annat en nationell yrkeslegitimation för frisörer.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var