Fria Bröd växer och behöver fler industribagare!

Om jobbet

Brinner du för att tillverka bröd av hög kvalitet samt är intresserad av gluten- och mjölkfria bageriprodukter? Vi söker nu industribagare till Fria Bröd. Vi ser att du är en positiv, ansvarsfull och flexibel person som söker ett jobb med omgående start.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fria Bröds räkning en professionell industribagare.

Fria är ett framgångsrikt familjeägt bolag som utvecklar och säljer gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Vi är marknadsledare i Norden inom glutenfritt bröd och när vi nu växer behöver vi stärka våra team med en duktig och motiverad industribagare som vill utveckla våra produkter och vårt bolag tillsammans med oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet våra värderingar är viktiga för oss.
På Fria är alla bröd bakade utifrån recept som tagits fram av vår egen personal. Bröden fryses direkt efter bakning för att bibehålla smak och konsistens.

Vårt glutenfria bröd finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark, samt ett flertal Europeiska länder.

Arbetsuppgifter

Som industribagare kommer du att arbeta med trågning, uppslag och ugnsskötsel. Löpande maskinskötsel, underhåll och rengöring för att säkerställa att man har en ren och funktionell arbetsplats. Medverka i förbättringsarbete/utveckling i verksamheten och det egna arbetsområdet.

Vi söker dig som

För att söka tjänsten krävs det att du har erfarenhet av arbete som industribagare, en dokumenterad bageriutbildning eller motsvarande kunskaper.

Vidare ser vi att du
  • Brinner för att tillverka produkter av hög och jämn kvalitet
  • Trivs med att arbeta i ett snabbt växande företag, och trivs i en miljö som hela tiden utvecklas.
  • Talar och skriver flytande svenska.
  • Kan tänka logiskt och rationellt i stressiga situationer
Som person är du ansvarsfull, stresstålig och flexibel. Du har en god arbetsmoral och en vilja att ständigt lära och prestera. Du är kommunikativ, prestigelös och lyhörd och ser positivt på att arbeta utifrån våra värderingar.

Det är meriterande om du

* Är tekniskt kunnig, detta till din fördel då du behöver kunna tänka och handla logiskt för att förstå maskinerna och processen.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagskift

PLATS: Sisjö Industriområde

KONTAKT: Rekryteringskonsult, Stina Håkansson

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Fria Bröd är ett familjeägt företag som idag är marknadsledande i Norden inom gluten- och mjölkfria bageriprodukter. Fria Bröd bakar sina bröd utifrån recept som deras egna personal tagit fram. Efter bakningen fryser de in bröden direkt för att behålla smak och konsistens.