Fräsare och svarvare till kund

Om jobbet

Vi söker dig som har erfarenhet av fräsning och/eller svarvning med styrsystemet Heidenhain.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör/fräsare är dina främsta arbetsuppgifter att fräsning av metalldelar till industrin. Du kommer mestadels att arbeta med programstyrda fräsar. Som maskinoperatör hos vår kund kommer du jobba mycket med operativsystemet Heidenhain och kommer att få ta ett stort ansvar för "din" maskin. Du kommer löpande att delta i olika förändrings- och förbättringsprojekt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från verkstadsindustrin och är tekniskt lagd. Du behärskar ritningsläsning och programmering, du ska kunna rigga, ställa och byta verktyg i kortare serier. Maskinerna styrs av Heidenhain som du ska behärska och styra. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har industriteknisk utbildning från gymnasium eller liknande.

Dina egenskaper

Vi ser att du är en person som har hög ambitionsnivå och som är motiverad samt engagerad i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och samarbetar gärna med andra i grupp. Du har även ett övergripande tänk som gör att du lätt kan förstå olika processer. Erfarenhet från förbättringsarbete är meriterande för rollen.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Cavit Kinali 0729-889426
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.