Framtidens juristbyrå söker ny säljare

Om jobbet

Vill du jobba på ett företag som blivit utnämnt till ett Superföretag av Veckans affärer två år i rad (2014, 2015)?

Vill du jobba på ett av dom roligaste säljkontoren i Sverige?

Vi säljer idag juridik på ett modernt och otraditionellt sätt. Vi har på några år växt från några enstaka kunder till drygt 5000 kunder. Företagshjälpen vänder sig till enbart företagare och vi säljer tjänsten framförallt med telefon som redskap. Flera av våra säljare har idag börjat besöka kunderna och jobbar idag som utesäljare.

Då vår expansion fortsätter behöver vi förstärka upp vår säljkår ytterligare, där din roll kommer att innebära försäljning av juridisk hjälp och affärssystem till företag via telefon.
På vårt kontor mitt i centrala Göteborg arbetar i dagsläget cirka 65 personer. Kontoret genomsyras av härlig gemenskap där vi premierar framgångar och arbetar stenhårt med att få varje individ att lyckas i sin roll. Närledarskap och gedigna utbildningar utvecklar våra säljare för att hela tiden nå nya höjder!

Arbetstid: 08.00-17.00 (mån-fre)

Anställning: 100% heltid

Lön: Fast garantilön på 17000:- med mycket generösa provisioner

Start: Snarast

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!
Företagshjälpen är en del av Boomerang Solutions AB som från 2007 gått från 4,7 miljoner i omsättning till dryga 50 miljoner (beräknat 2015). Vi har precis öppnat två nya kontor och skall under 2017 öppna ännu ett i Stockholm.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var