Framtidens bilmekaniker sökes till Research & Development

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att se till att kunderna har provningsbara objekt. Vilket innebär att du skall kunna preparera och bygga om provobjekt efter kundens behov.
 • Bygga, underhålla, uppdatera, serva och avrusta provobjekten
 • Prepparera och bygga om bilar och vid behov assistera som mekaniskt support vid expeditioner inom och utanför Sveriges gränser.
 • Förse kunderna med mekanisk support på Research & Development´s provvagnsflotta. Ditt uppdrag är att se till att kunderna har provningsbara objekt.
Din bakgrund

Vi söker dig som har:
 • Fordonsteknisk utbildning
 • Goda kunskaper och yrkeserfarenheter som bilmekaniker.
 • PC-kunskaper
 • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Engelska.
 • B-körkort
Meriterande om du har erfarenhet av kunskaper inom bilelektronik samt produktkvalitet och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, drivande och initiativrik och även vara öppen för att lära dig framtidens teknikutveckling. Du är ansvarstagande, ordningsam och inte rädd för att anta utmaningar i det dagliga arbetet. Du skall ha förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Då vi arbetar tätt med våra kunder i olika projektfaser vill vi att du skall ha stort kundfokus och vara "serviceminded". Att du har ett stort intresse för produkten ser vi som en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid att du är flexibel då vi stundtals stödjer övriga verkstäder vid arbetstoppar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Tillsvidareanställning
 • Dagtid
 • Göteborg
Tillträdesdag

Enligt ök.
Urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia.
Du söker tjänsten via www.lernia.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Information

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Cars är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

På Research & Development blir du en nyckelperson som bidrar till nästa generation nyskapande lyxbilar från Volvo. Tillsammans med kollegor över hela världen kommer du och ditt team att utveckla innovativ bilteknik som sätter människan i centrum.

Nu söker Volvo Cars bilmekaniker till samtliga utvecklingsverkstäder inom Research & Development i Göteborg. Verksamheten sker i ett antal verkstäder, mot både helbil och motorer/drivlinor samt prototypbyggnation. Här får du chansen att tillsammans med våra kunder utveckla framtidens lösningar och teknik genom att supportera provobjekten i utvecklingsfasen. Vi arbetar mycket inom el- och mjukvara för att kunna supportera framtidens provobjekt genom hela utvecklingsfasen.

Här finns möjlighet att få ett spännande och utmanande jobb där du både utvecklar dig som mekaniker och tekniker inom produktutveckling. Du kommer bland annat att arbeta med teknik som ännu inte introducerats på marknaden. Det finns även möjligheter att delta vid expeditioner där man supporterar framtidens produkter både inom Sverige och utanför Sveriges gränser.