Framtidens bilförsäljare

Om jobbet

Om rollen

Vi inrättar en ny tjänst som Framtidens bilförsäljare hos Hedin Bil. Du har en aktiv roll att kontakta våra befintliga kunder och får nya kunder att upptäcka fördelarna med oss.

Vi söker Dig som på ett nytänkande och kreativt sätt kontaktar existerande och potentiella nya bilkunder via digital kanaler och traditionella telefonsamtal . Du kommer att ansvara både för att aktivt och på egen hand söka upp och bearbeta potentiella eller befintliga kunder, samt vara den som våra kunder alltid kan nå för att få svar på frågor eller få rådgivning inför eller i samband med en affär hos Hedin Bil. Vi tror att du är en person som drivs av att leverera konkreta säljresultat och att du aktivt utvecklar ditt arbetssätt till att leverera bästa resultat.

Tillgänglighet leder till merförsäljning

Till stöd i din försäljning har du offline- och online källor såsom CRM-system, prospektverktyg, social media, våra webbplatser eller via våra chat, mail - och telefonfunktioner. Du tar en aktiv roll av bevakning i digitala kanaler där din förmåga att kommunicera och driva försäljning kommer till sin rätt.

Ditt uppdrag som Framtidens bilförsäljare är att skapa nya affärer tillsammans med Hedin Bils befintliga säljorganisation. Genom hög tillgänglighet finns du till för kunden för frågor och rådgivning, visar kunden dess unika möjligheter till affär och användandet av fler av våra produkter och tjänster samt vidarebefordrar och följer upp leads.

Du kommer tillhöra vår avdelning för digital affärsutveckling i Mölndal där du bidrar till gruppen med idéer, nytänk och vågar prova nytt.

Din profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning, kommunikation, ekonomi eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljning, alternativt kundutvecklare/rådgivare. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen, men inget krav.
Du är van att använda modern teknik, testar gärna ny teknik för att lösa dina uppgifter, samt har sociala medier som ett naturligt arbetsverktyg. Du har god kännedom om olika CRM-system som exempelvis Salesforce.com, Pipedrive eller Kobra Säljstöd.

Som person präglas du av högt kundfokus och kreativitet och är en kvicktänkt problemlösare. Du har förmåga att arbeta självständigt med minimal assistans samtidigt som du bibehåller fokus, produktivitet och håller deadlines. Du tar eget ansvar för dina resultat och söker nyfiket nya vägar för att utvecklas och göra saker bättre.

Viktigt är att du har mycket goda kommunikativa egenskaper, t.ex. lyhördhet och förmåga att förstå kundens behov.

Du uppskattar feedback och värderar det i din personliga utveckling, det är även något du är generös med till dina nya kollegor.

Vi vill att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vi välkomnar ditt intresse för att få bidra till företagets fortsatta utveckling.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Telefonförsäljare
Säljsupport
Serviceyrken
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget