Förvaltningsledare IT försäljningssystem

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker en förvaltningsledare IT för bolagets försäljningslösningar. Du kommer att förvalta en portfölj av system, vilket bland annat inkluderar system ombord på fordon, hos våra ombud och butiker samt en försäljningsapp.

Som förvaltningsledare IT så har du huvudansvaret för systemen med tillhörande tjänster. Du kommer att leda och ansvara för förvaltningen av försäljningssystemen. Du ansvarar för planering, budgetering och uppföljning av uppdraget och leverantörerna. Du ansvarar för att leverera enligt uppsatta mål och tidsramar samt för kommunikation med olika intressenter. I arbetsuppgifterna ingår att administrera och samordna pågående aktiviteter, utföra beställningar gentemot interna och externa leverantörer samt kvalitetssäkra och godkänna leveranser.

I arbetsuppgifterna ingår även:
  • medverka vid upphandling och avtal
  • ta fram och driva förvaltningsplan (inklusive budget)
  • föra dialog med beställare och externa beställare/intressenter
  • följa upp förvaltningens leveranser och kostnader
  • samordna med andra områdens förvaltningsplaner
  • löpande utvärdera förvaltningsverksamhetens effektivitet
  • ta fram underlag och medverka i rapportering till objektsägare
Du arbetar tätt tillsammans förvaltningsansvarig verksamhet, systemspecialister, verksamhetsspecialister och externa leverantörer. Den här rollen tillhör avdelningen IT-systemstöd.

Profil

För att lyckas i rollen behöver du tycka om och vara van att leda. Det kan vara som förvaltningsledare, teamledare eller projektledare för stora komplexa system som påverkar och är kritiska för många användare. Du får gärna ha erfarenhet av att själv jobba med systemutveckling eller test eftersom diskussionerna ibland kan bli tekniska. Vi vill också att du har jobbat med krav och kravställt leverantörer tidigare.

Du gillar att hålla dig uppdaterad och ser omvärldsbevakning som en självklarhet. Har du erfarenhet av PM3 och upphandlingsarbete så är det meriterande. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT.

Som person är du mycket ansvarstagande, drivande och social. Du är också noggrann, strukturerad och arbetar målinriktat. Du har förmågan att samarbeta med andra och kan uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan via Jerrie.se. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cais-Mari Bengtsson på 0763-37 01 62 om du har några frågor.

Intervjuer pågår.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Varje dag reser 400 000 personer med oss och vi arbetar för att ännu fler ska tycka att kollektivtrafiken är det naturliga valet. Västtrafik har 300 anställda på huvudkontoret i Skövde och lokalkontoren i Borås, Göteborg, Skövde och Vänersborg. Vår bransch står inför flera stora förändringar som innebär nya och spännande utmaningar. Var med oss i arbetet med att fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025.