Förskollärare/lärare till förskoleklass Eriksboskolan

Göteborg · Utbildning · 30 okt

Om jobbet

Har du kunskaper och ett stort intresse för att elevernas första år i skolans värld blir en bra bro mellan förskolan och skolan? Anser du att sexåringarnas år i förskoleklass är oerhört viktigt för fortsatt skolgång, kunskapsutveckling, socialt samspel med klassen och introduktion i skolan? Vet du att elevens hela dag i skolan och på fritids ska vara lärorik, trygg och stimulerande? Då kan du vara den pedagog vi söker till en av våra förskoleklasser på Eriksboskolan. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller F-3-lärare för arbete med huvuduppdrag i f-klass. Du är lösningsinriktad, flexibel och inkännande och väl förtrogen med våra styrdokument. Inkludering är viktigt för dig och du ser elevernas lärande, utveckling, trivsel och progression som det viktigaste för dig. I tjänsten ingår också del av tjänst på fritidshemmet för F-3. Du bidrar till att förskoleklasselevernas första år i skolans värld och elevernas tid på fritids blir utvecklande och lärorik. Tillsammans med dina kollegor i f-klass planerar, genomför och utvärderar du arbetet, tar tillvara vår skolas kunskaper och erfarenheter och bidrar med dina egna för ständig gemensam utveckling. Du samverkar i arbetslaget för F-3/fritids och med Elevhälsoteamet och övriga i skolan samt vårdnadshavare. Under ledning av och i samverkan med fritidspedagogerna genomför du arbetsuppgifter i vårt fritidshem i syfte att erbjuda eleverna en aktiv och stimulerande fritid. Du välkomnas av engagerade och kunniga kollegor och en ledning som vill stötta dig i ditt viktiga arbete. Tjänsten är en semestertjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar lärarlegitimation (förskollärare eller grundskollärare F - och uppåt), gärna i kombination med utbildning/erfarenhet inom fritidspedagogik. Vi ser också att du vill driva verksamheten framåt och verkar för ett inkluderande arbetssätt. Angered satsar på IKT och vår ambition är att ligga i framkant med digitala verktyg. Hos oss har alla elever och personal en egen lärplatta. Ett språkutvecklande arbetssätt är en självklarhet för dig, precis som för oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö.

Tjänsten tillsätts under förutsättning at erforderliga beslut fattats. Tillträde sker efter överenskommelse. Intervjuer och eventuell tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden, så tveka inte med din ansökan. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Camilla Haglund, tf. rektor, 0725-851574

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen. Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna! Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se