Försäljningschef Innesälj Storel

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som försäljningschef för innesälj blir du en nyckelperson för Storels fortsatta framgång. Du har huvudansvaret för den dagliga kundnöjdheten och tillgängligheten samt att försäljning och lönsamhetsmål uppnås av "storstadens" Innesäljare. Som försäljningschef innesälj har du personalansvar för 10 medarbetare. Du kommer att driva utveckling, processer och kompetens inom Innesäljteamet. Tillsammans med Försäljningschef Butik ansvarar du för bemanningen av filialerna och tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du sköter prissättning gällande bland annat rabattsystem, nettopriserbjudande och bonussystem. Vid behov är du även delaktig i aktiv försäljning via telefon och stöttar övriga innesäljare. Du rapporterar till Filialchefen Storstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. Du är strukturerad och noggrann och har en analytisk förmåga. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper

Är du en person som av din omgivning upplevs vara enkel att ha att göra med har du goda förutsättningar att passa in och bidra till Storels fortsatta utveckling. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Joakim Angervall, Filialchef Göteborg som du når på telefonnummer 031-338 90 82.

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Storel är en av Sveriges ledande grossister inom installationsmaterial, belysning och tele/data/säkerhet. Vi säljer kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och omsätter 1,7 miljarder SEK. Verksamheten bedrivs på 29 platser i Sverige och vi är idag drygt 350 anställda. Bakom Storel finns Rexel, en internationell koncern med huvudsäte i Frankrike (Paris), världens största elgrossist.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.