Försäljningsansvarig till Redo AB!

Om jobbet

Nu söker vi dig som trivs att ta mycket eget ansvar och som drivs av att göra affärer. Har du 2-5 års erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning och ett sinne för att skapa goda kundrelationer? Ta nu chansen att vara med på Redo ABs expansion, sök redan idag och bli deras nya försäljningsansvarig!

Information om uppdraget

Redo AB är ett nystartat bolag av Taxi Väst och Taxi Trollhättan där de erbjuder företag runt om i Sverige avlastning inom växeltelefoni och kundtjänst. Deras ambition är att de ska starta igång verksamheten i början av oktober och är nu i fullgång med att färdigställa sitt kontor på Trestads centrum.

Academic Work söker för Redo ABs räkning en person med erfarenhet av B2B-försäljning och som vill ta möjligheten att vara med och bygga upp företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Redo ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Redo AB.

Arbetsuppgifter

Redo AB satsar nu fullt för att ta marknadsandelar och behöver därför nu en person som ska arbeta både strategiskt och operativt med deras försäljning och affärsutveckling. Som försäljningsansvarig hos dem kommer du arbeta självständigt för att hitta nya affärsmöjligheter och bygga goda kundrelationer. Vidare kommer du även arbeta med att planera marknadsföring och hitta relevanta informationskanaler för nå ut till potentiella kunder.

Till en början kommer du bearbeta närområdet av Trestad och därefter ta sig an den Svenska marknaden. Rollen kommer innebära en hel del resande men där du tillsammans med VD:n planerar och strukturerar upp dina dagar. Periodvis kommer du ha övernattningar men till största del kommer det vara dagsresor.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera och boka möten med nya kunder
 • Ansvara för resultat- och måluppfyllnad
 • Säkerställa en god affärsrelation med dina kunder
 • Skräddarsy lösningar till kunder
 • Ansvara för att få ut företagets budskap till potentiella målgrupper
Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Du har en förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt för att nå dina mål. Redo erbjuder nu dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare till deras nysatsning.

Vi söker dig som
 • Gymnasiekompetens
 • Har 2-5 års erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort
Som person älskar du kundmötet och att göra affärer. Du uppskattar att ha frihet i ditt arbete där du självständigt planerar dina arbetsdagar för att nå goda resultat. Du identifierar mål, genomför kundaktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat. Sätter utmanande mål för ditt eget arbete och bibehåller fokus på målet även när det uppkommer svårigheter på vägen. Du är orädd och agera med säkerhet och trygghet samt testar nya idéer och går utanför din komfortzon. Vidare ser vi att du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Vi ser även att du har en god förmåga att skapa nya kundrelationer samt vårdar befintliga.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Till fördel om du kan utgå från Trestad
 • Kontaktuppgifter: rekryteringskonsult Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Försäljningschef
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Redo AB sköter idag samtliga beställningar för Taxi Väst och Taxi Trollhättan. Med bas i den 24/7-verksamhet som att serva stora taxirörelser innebär ska företaget nu växa genom att låta företag i Fyrbodal, Sverige och på sikt i Norden ta del Redos medarbetares stora samlade kompetens inom växeltelefoni och kundtjänst. Idag består verksamheten av 15 personer. I nya lokaler i Trestads centrum ska företaget växa med fler medarbetare som vill vara med på tillväxtresan.