Företagssäljare till Beijer Göteborg

Om jobbet

Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Göteborg söker nu en ny säljare som ska stärka teamet. Besitter du kunskap inom området och är intresserad av att bli del att ett företag som värnar om vår varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart du funnit rätt person.

Arbetsbeskrivning
Som företagssäljare på Beijer Byggmaterial arbetar du huvudsakligen med utveckla den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. Du är Beijers ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Främsta syftet med rollen är skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Du kommer att vara placerad på vår filial i Hisings Backa, men även vissa kundbesök ingår i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, självgående, utåtriktad och social. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och att utveckla försäljning. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer samt att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med goda kunskaper om byggmaterial.

För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du är:
  • Noggrann
  • Analytisk
  • Driven
  • Självgående
  • Utåtriktad & social
Vad erbjuder Beijer
Att bli en del av det viktigaste navet av vår verksamhet, företagsförsäljning. Vi uppmärksammar och lyfter våra företagssäljare för att visa att prestation gynnar dig, med bla. bonusmodeller och utvecklingsmöjligheter. Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team.

Tjänsten är på heltid med placeringsort Göteborg, Hisings Backa. Tillsättning sker så snart vi nått rätt person.
Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager, retail, Västra Götaland, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Klara Eriksson, 075-241 2157

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.