Fordonstekniker till KVD Kungälv

Om jobbet

För goda bilaffärer söker vi en fantastisk fordonstekniker till KVD

För goda bilaffärer - helt enkelt

Vi har Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Vi testar, värderar och beskriver våra auktionsobjekt grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvd.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag, bilpriser.se samtkvdpro.com - auktioner med maskiner och tunga fordon.Läs mer om KVD och hur det är att jobba här på kvd.se!

Arbetet på KVD genomsyras av våra värderingar; respekt, engagemang och prestigelöshet.

Produktionsavdelningen i Kungälv består av sju fordonstekniker och en regionchef. Produktionsavdelningen ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och fritidsfordon och våra fordonstekniker är en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som fordonstekniker kommer du främst att jobba med KVD-testet som grund för att utföra tekniskt test av bilar. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor spridning av modeller, årsmodeller och fabrikat. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och administrativ förmåga i tillägg till en god kompetens och erfarenhet som fordonstekniker, mekaniker eller besiktningsman.Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som är gymnasieutbildad fordonstekniker. Du har arbetslivserfarenhet som bilmekaniker och/eller servicetekniker. Du behöver ha B-körkort. Har du även andra körkortsklasser är det meriterande. Även erfarenhet från bildiagnos och/eller bilbesiktning samt kunskap om husvagnar, husbilar och MC är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och vana av att kommunicera i både tal och skrift. Du behöver även ha god datorvana.

Personliga egenskaper

Att du är intresserad av bilar ser vi som en självklarhet. Du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt och därför behöver du ha mycket god samarbetsförmåga och en bra servicekänsla. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt.

Vi erbjuder en roll där du får stor variation i hantering av olika fordon, främst bilar och vi erbjuder bra arbetskamrater. Vi satsar på utveckling av våra fordonstekniker som just nu har gått igenom en certifieringsutbildning för att bli certifierade KVD-tekniker.
Din placering

Placeringsort är KVDs anläggning i Kungälv. Även arbete på KVDs övriga anläggningar kan förekomma.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning. För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-chef Oscar Hamréus på 0101-67 31 21.

Välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten på www.kvd.se/karriar

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring KVD Kvarndammen AB, +46303373100

Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.