Fordonsmekaniker tunga fordon

Om jobbet

Fordonsverkstaden ingår i affärsområde Logistik som är ett av två affärsområden inom Renova Miljö AB i Renovakoncernen. Inom affärsområde Logistik finns två fordonsverkstäder, en i Göteborg och en i Kungälv. Den aktuella tjänsten är stationerad i Göteborg. På fordonsverkstaden i Göteborg arbetar du med service- och reparationsarbeten på lastbilar, entreprenadmaskiner, specialfordon och underhållsmaskiner. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utförs på påbyggnader på renhållningsfordon och slamsugningsfordon mm. Arbete med hydraulik, pneumatik och elektronik på fordon och påbyggnader är vanligt förekommande. Arbetet är serviceinriktat och innebär mycket kontakt med kunder.

Kvalifikationer
* Gymnasieutbildning, Fordonsteknisk linje eller motsvarande kompetens * Bred erfarenhet från arbete med tunga fordon, maskiner och påbyggnader * Goda kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, svetsning samt el-bil * Grundläggande datakunskap * Meriterande är om du har C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten. Egenskaper som vi värdesätter högt är att du har en god servicekänsla och en god samarbetsförmåga samt förmåga att självständigt planera och följa upp ditt verkstadsarbete. Ett stort intresse och engagemang för miljö och en hållbar utveckling är en självklarhet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Anne Jungle, 031-61 80 05

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 750 medarbetare inom koncernen. Underhållsverkstaden ingår i affärsområde Logistik, som är ett av två affärsområden inom Renova Miljö AB. Underhållsverkstaden består av Fordonsverkstad, Plåt- och Maskinverkstad, Teknisk support, Förråd-, Kärl-, Container- samt Depåverksamhet. Fordonsverkstaden är uppdelad på två orter, en i Göteborg och en i Kungälv. Den aktuella tjänsten är stationerad i Göteborg. Här bedrivs huvudsakligen service- och reparationsarbeten på lastbilar, entreprenadmaskiner, specialfordon och underhållsmaskiner, samt teknisk support till övriga verksamheter i affärsområdet.