Förankringskonsult till Resultat Projektledning AB

Om jobbet

Är du intresserad av verksamhetsutveckling? Läs vidare! Resultat erbjuder tjänster inom organisationsförändring och verksamhetsflytt. De har nyligen kommit med ett helt nytt sätt att arbeta med verksamhetsutveckling som fått stort genomslag, därför behöver de utöka sin verksamhet. Vi söker nu dig som har erfarenhet av förändringsarbete och som vill vara med och utveckla konceptet ytterligare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Resultat Projektledning ABs räkning en förankringskonsult som kommer att arbeta med framtagning och förankring av beslut i förändringsprocesser. Resultat hjälper sina kunder att driva och genomföra verksamhetsflytt och organisationsförändringar. Resultat har egenutvecklat konceptet NXTSTP© som är ett verktyg för att skapa effektiv och konkret dialog kring det personliga ansvarstagandet i organisationsförändringen hos både medarbetare, mellanchefer och ledning. Konceptet har blivit mycket framgångsrikt och därför behöver de nu utöka sin verksamhet med dig som brinner för verksamhetsutveckling och som vill vara med att utveckla konceptet ytterligare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Resultats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Resultat.

Arbetsuppgifter

Som förankringskonsult kommer du att leda förändringsprocesser hos Resultats kunder i samband med lokalförändringar. Du ansvarar för ledningsworkshops där vision och nya riktlinjer sätts för att konkretisera vilka förändringar i företagskultur och beteenden som ska åstadkommas. Du använder konceptet NXTSTP© som är ett helt nytt sätt att arbeta med verksamhetsutveckling och bygger på att visa på förståelse och ansvarstagande på alla plan inför förändringen. Du använder dig av ett digitalt verktyg som syftar till att idéer och förslag presenteras anonymt vilket skapar en effektiv och konkret dialog. Din uppgift är att agera rådgivare till ledningen och arbeta fram en layout som beskriver varför, vad och hur förändringen ska genomföras. Därefter förankrar du förändringen till chefer och medarbetare inom organisationen. Du fortsätter din roll som rådgivare genom hela kundens förändringsprocess och gör även uppföljningar då själva flytten är genomförd. I din roll kommer du att arbeta tätt tillsammans med en projektledare som ansvarar för flytt och lokalförändring.

Tjänsten innebär uppskattningsvis 1-2 resdagar per vecka i Sverige och övriga Norden. Du kan utgå från något av Resultats kontor i Göteborg eller Malmö alternativt kan du utgå hemifrån om du är bosatt i övriga Sverige.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet från managementföretag eller som har liknande erfarenhet inom verksamhetsutveckling/projektledning
 • Har god förståelse för organisationsstrukturer, har lätt för att både hitta nya arbetssätt och snabbt sätta dig in i flöden och processer
 • Har utbildning från högskola eller universitet inom exempelvis ekonomi, management
 • Har körkort och tillgång till egen bil
Som person är du förtroendeingivande och förmåga att möta människor på olika plan. I din roll som rådgivare är det viktigt att du är trygg i dig själv och att du förmedlar idéer med pondus. Du har lätt för att bygga relationer och har en god affärsförståelse. Tjänsten passar dig som har lätt för att kommunicera i svenska och engelska i både tal och skrift och som trivs med att arbeta tätt tillsammans med kunder och skapa förtroende.

Övrig information
 • Start: Efter årsskiftet med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Valfri
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nilsson, 031-3523375
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Resultat Projektledning Sverige AB arbetar med att projektleda framgångsrika lokalprojekt. Sedan företaget grundades 2005 har varumärket vuxit starkt och idag arbetar totalt elva anställda på kontoren i Göteborg och Helsingborg. Att göra en lokalförändring eller flytt är ett stort steg och samtidigt ett gyllene tillfälle att utveckla organisationen. Resultat ger sina kunder avlastning och möjlighet att fokusera på sin egen leverans under tiden genom att projektleda hela eller delar av flytten och hjälper dem även med att genomföra konkreta förbättringar i organisationen. För mer information besök gärna [www.resultat.se](www. resultat.se)