FlexLink söker en junior projektingenjör som vill utvecklas inom konstruktion!

Om jobbet

Vill du få möjligheten att vara med och påverka hur en idé kan resultera i ett färdigt produktionssystem? Då ska du söka tjänsten som projektingenjör på FlexLink! Är du junior i karriären och har en utbildningsbakgrund mot maskinteknik, mekatronik eller industriell automation? Vi tror att du som söker har en vana av mekanisk konstruktion, mekar du på fritiden och vill utvecklas i rollen som konstruktör. Sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FlexLinks räkning en projektingenjör med huvudinriktning mot mekanisk konstruktion. FlexLink är en ledande leverantör av produktionslogistik och tar fram utrustning och system för hantering av material, produkter och informationsflöden till de flesta olika industrier som tillverkar saker. Lösning är kundanpassande och kan variera från enklare transportörer till kompletta produktionssystem. Rätt person kommer att utveckla sin tekniska expertis och även kunna gå mot mer projektledning. Projekten görs i hela världen och kan innebära en del resande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FlexLinks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FlexLink. FlexLinks intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att utföra mekaniska konstruktionsuppdrag i projekt. Du inleder projektet med att göra en förstudie samt en förkonstruktion för att sedan genomföra projektet och avslutningsvis utvärdera projektet. Beroende på projektets storlek arbetar du antingen självständigt eller i mindre team. På sikt kommer rollen att utvecklas och dina arbetsuppgifter blir då att förvalta och utveckla avdelningens system för mekanisk konstruktion i 3D-miljö.

Du kommer till exempel att:
  • Utföra mekaniska konstruktionsuppdrag i projekt
  • Göra kostnadsberäkningar, forecasts och tidsplaner
Tjänsten passar dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör. Vi tror att du som söker är junior i din karriär och söker ditt första eller andra arbete inom området. Vi tror att du har en del praktisk erfarenhet och har en helhetsförståelse för tekniska lösningar. FlexLink erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi söker dig som

Som projektingenjör kommer du inledningsvis att utföra mekanisk konstruktion i kundprojekt i vilka FlexLink levererar kompletta materialhanteringssystem. Beroende på projektets storlek arbetar du antingen självständigt eller i team. I ett senare skede och med mer erfarenhet så kommer du att ta en större del av ansvaret i projekten och även medverka i förstudier i vilka tekniska lösningar tas fram och säljs.

Vi söker dig som:

Är utbildad högskoleingenjör / civilingenjör inom maskinteknik eller industriell automation

Har goda kunskaper i mekanisk konstruktion, företrädesvis i AutoCAD & Inventor och kan visa upp olika lösningar och arbeten som du är stolt över.

Kan svenska och engelska och gärna ytterligare språk.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gamlestan, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.
Headquartered in Göteborg, Sweden, FlexLink has operating units in 30 countries and is represented in more than 60. In 2015, FlexLink had 840 employees and a turnover of SEK 1,872 million.