Flexibla boendestödjare anställs!

Om jobbet

Idag bedriver LSSOmsorgen (tidigare KBT Struktur) fyra boenden samt tre dagliga verksamheter och två psykologmottagningar. Vidare befinner vi oss i ett expansivt skede där flera nya planerade boenden finns i framtiden.

Vi söker nu positiv personal till vårt boende i Göteborgsregionen. Idag söker vi individer för tillsvidare anställning och timanställning. Boendet består av fem boendelägenheter samt personalutrymmen. Du kommer att bli en del av en positiv arbetsgrupp och har stora möjligheter att bidra med positiv utveckling. Du har stor möjlighet att forma framtidens bästa boende!

Dom underbara människor vi arbetar med i LSS verksamheterna är individer med neuropsykiatrisk problematik, autism och autismspektrumstörning i kombination med beteendeproblem.
Vi arbetar strukturerat utifrån individens särskilda behov. Detta ställer stora krav på rätt inställning till både arbetet och sina medmänniskor.

Arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna består i att stödja de boende i alla förekommande vardagliga situationer. En positiv anda och ett tydligt förhållningssätt smittar av sig och gör arbetet till något mer än bara ett jobb att gå till.

Krav för anställning?

Vi söker personer med god vana att arbeta med individer med neuropsykiatrisk problematik. Du bör ha utbildning inriktad mot målgruppen, exempelvis undersköterskeutbildning, boendestödjaren mentalskötare, stödassistent, stödpedagog, sjuksköterska mm. Då vi arbetar i grupp ska du vara en god kommunikatör och vara ödmjuk inför allas olikheter och se styrkan i olikheterna. Du ska kunna arbeta efter givna riktlinjer då klienterna har behov av tydlighet och struktur.
Vidare är du van att hantera beteendeproblem som exempelvis utåtagerande individer. Vi ser att du är stresstålig, strukturerad och inriktad på att tillhandahålla service och omsorg i enlighet med LSS och företagets riktlinjer. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar.
Vi anser vidare att det är av stor vikt att du har ett stort engagemang och driv för ditt arbete. Empati är ett ledord i verksamheterna vi implementerar i alla situationer. Våra tre värdegrundsord i verksamheterna är trygghet, stabilitet och kompetens.

Tillträde av tjänsterna omgående enl. ök.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Mejla eller ring Maritha Jernfors, 070-3312337

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

LSS Omsorgen är en koncern som tillhandahåller boende samt daglig verksamhet jml LSS. Vi har enheter i Göteborgsregionen samt i Mälardalen och är i ett expansivt skede.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var