Flexibel deltidstjänst inom IT

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Studerar du IT och söker ett meriterande extrajobb? Tjänsten som fälttekniker hos InfoCare erbjuder dig en varierande vardag där du kan anpassa din arbetstid efter ditt skolschema. Låter det lockande, missa då inte chansen. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för InfoCares räkning en student som vill arbeta deltid som fälttekniker. InfoCare levererar IT-tjänster för geografiskt spridda företag samt till bolag verksamma inom offentlig sektor. Några av de tjänster som Infocare erbjuder innefattar installationer, på-platsen-service, support och leverans. InfoCare har ett nära partnerskap med tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och återförsäljare. Då verksamheten är i behov av flexibla medarbetare som kan hoppa in vid arbetstoppar söker de nu en IT-intresserad student som förväntas arbeta ca 10 timmar i veckan.

Uppdraget är perfekt för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. InfoCare erbjuder dig en varierande vardag där inget uppdrag är det andra likt. Under anställningens gång kommer du att vidareutbildas och tillhandahålla värdefull kompetens inom IT området.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till gbg04@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos InfoCare.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker arbetar du med enklare reparation och service av datorer tillhörande InfoCares kunder. Reparationen innebär oftast byte av reservdelar i form av hårdvara så som hårddisk, moderkort, processor, fläkt, W-Lankort, LCD-skärm etc. För att lyckas i rollen kommer du inför start utföra två internetbaserade utbildningar samt att du kommer ha två introduktionsdagar med en fälttekniker på Infocare som vi planerar in utefter ditt skolschema.

Innan ditt arbetspass blir du tilldelad de uppdrag som du ska ta dig an under dagen. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg där verktyg och reservdelar plockas upp.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa en tidsplan för dina tilldelade uppdrag.
 • Kommunalt eller med bil som du får låna av Infocare ta dig runt till kundföretag.
 • Kontakta InfoCares supportslinga vid behov.
 • Avrapportera dina utförda uppdrag i det interna systemet.
 • Lämna upplockade reservdelar på InfoCares kontor efter dagens slut.
Vi söker dig som
 • Studerar en IT-relaterad eftergymnasial utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Har ett stort intresse för IT.
 • B-körkort.
 • Kan arbeta minst 10 timmar i veckan.
 • Kan tala svenska så väl som engelska.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
 • Tidigare arbetat med kundservice.
Som person är du social och tycker om att ge förstklassig service. För att trivas i rollen har du en förmåga att anpassa dig till olika miljöer och nya människor. Du tycker om att lösa problem och kan på ett effektivt sätt omstrukturera din tid vid behov.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10h/veckan
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

InfoCare levererar IT-tjänster för geografiskt spridda företag samt till bolag verksamma inom offentlig sektor. Några av de tjänster som Infocare erbjuder innefattar installationer, på-platsen-service, support och leverans. InfoCare har ett nära partnerskap med tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och återförsäljare.