Fiskförsäljare & produktionsmedarbetare

Om jobbet

Nu söker vi en ny medarbetare till vår Fiskbil i Kullavik Centrum!

Vi är en väletablerad fiskbil som säljer färsk fisk och skaldjur i Kullavik Centrum strax söder om Göteborg. Mestadels säljs färsk fisk som vi köper från Göteborgs fiskhamn men vi saluför även skaldjursröror, fiskbiffar, fisksoppa med mera. Verksamheten sysselsätter i dagsläget 4 personer på heltid varav 3st är inriktade på försäljningen och 1st är baserad i vår produktionslokal i Västra Frölunda.

Vi söker nu ytterligare en person på heltid som kan hjälpa till att förstärka verksamheten. Arbetet innebär mestadels försäljning i butiken men även i produktionen.
I produktionslokalen tillverkar vi fisksoppa, skaldjursröror, fiskbiffar och sillinläggningar.

Fiskbilen är uppställd i Göteborgs Fiskhamn under icke öppettider. Där har vi nära till våra leverantörer och kan lätt fylla på och ta emot nya varor.

En vanlig arbetsdag i Fiskbilen ser därför ut såhär:
- 06.00: Arbetsdagen startar i Fiskhamnen och man bygger upp fiskdisken, tillverkar räkmackor, fiskrullader, lastar in fisk och skaldjur.
-09.00 Gemensam frukost och därefter avfärd.
-10.00 Öppning i Kullavik Centrum
-10.00-18.00 Försäljning
-18.30-19.00 Stängning och städning

Vi söker nu dig som vill ha ett varierande arbete med både försäljning och produktionsarbete. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Istället lägger vi stor vikt vid din personlighet och att du har ett genuint intresse att jobba med människor och kan smälta in i vårt team.

Arbetstid: 100%, 3-5dagar/veckan
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Önskemål: B-körkort
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Emil Nilsson

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi är en väletablerad Fiskbil som säljer färsk fisk & skaldjur. Fiskbilen är uppställd i Kullaviks Centrum och har drivits som ett familjeföretag sedan 1983.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var