Firstline support till Stena Recycling AB

Lernia · Administration · 7 nov

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu en firstline support för ett långsiktigt uppdrag till Stena Recycling AB med goda chanser till vidareanställning. Stena Recycling AB bedriver återvinning i form av att förädla material och låta materialet leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi.

Arbetsuppgifter

I rollen som firstline support arbetar du brett men främst mot marknad & sälj-avdelningen där du löpande uppdaterar och underhåller kundregistret och supporterar kunder samt kollegor ute i anläggningarna för att allt ska flyta på smidigt. Du är nyckelanvändare i det interna affärssystemet och har ansvar för att skapa och uppdatera behörigheter, ekonomiska dokument, avtal och kundkort.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Supportera hela verksamheten gällande exempelvis uppdatera/skapa behörigheter, ge rättigheter
  • Supportera hela verksamheten genom telefon, mail och ärendehanteringssystem
  • Tätt samarbete med sälj & marknadsavdelningen
  • Hänvisa kunder till rätt enheter
  • Bidra till utveckling av interna system
  • Utbildningsadministration; ta fram utbildningsmaterial, bygga Smartguides samt ta fram andra typer av instruktioner och lathundar
  • Arbeta i internt affärssystem: skapa fakturor, skapa kunder i kundkort, skapa avtal
  • Allmänt administrativt stöd
Din bakgrund

Du har en bakgrund från kundtjänst eller support där du arbetat med service där du gärna arbetat mot marknad. Du är också bekväm med att ha datorn som främsta arbetsverktyg och har lätt för att sätta sig in i nya system. Det är meriterande om du arbetat som firstline support och med kundregistervård. Vidare är det meriterande om du har arbetat i CRM- systemet LIME.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är strukturerad och noggrann för att uppgifterna ska bli rätt. Du måste även vara serviceminded och pedagogisk i mötet med kollegor och kunder. Du har en hög prioriteringsförmåga och kan hantera många bollar i luften. Vidare är du nyfiken och vågar ta för dig, men med en respekt för de regler som finns. Slutligen är du en person som engagerar sig i sitt arbete och vill lära dig mer, utvecklas och växa in i din roll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/hyrrekrytering/heltid

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.