Finsktalande kundtjänstmedarbetare till globalt företag!

Om jobbet

Talar du flytande finska och brinner för att ge bra service? Nu har du chansen att bli en del av kundtjänsten på ett globalt företag!
Vi rekryterar löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en serviceinriktad person till sin kundtjänstavdelning där du kommer arbeta mot den finska marknaden. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och sträcker sig fram till februari 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med telefon och mejl som huvudsakliga arbetsverktyg.

Du kommer exempelvis att:
  • Besvara frågor per telefon vid inkommande samtal
  • Ta hand om inkommande mejl från kunder
  • Arbeta med registrering i olika system
Tjänsten passar dig som trivs med ett rutinmässigt arbete och är noggrann, strukturerat och bra på att bemöta kunder över telefon.

Vi söker dig som
  • Talar flytande finska samt behärskar språket i skrift.
  • Har erfarenhet av något serviceyrke.
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll inom kundtjänst eller har systemvana.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: VÄSTRA FRÖLUNDA
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.