Fastighetsförvaltare

Om jobbet

Nu förstärker vi organisationen med en FASTIGHETSFÖRVALTARE bostäder med stor passion för kundvård och ett genuint intresse för människor!

Tycker du - liksom vi - att bostadsbranschen är fantastisk? Har du ett passionerat intresse för människors boende? Ett brinnande intresse för förvaltning? Då är det här jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du är ansvarig för den löpande förvaltningen inom del av Mölndalsbostäders bestånd och är kundens kontaktperson i dessa frågor. Du utför besiktningar för avflyttning, omflyttning städning mm. Du träffar alla nya kunder för kontrakts- skrivning och information om lägenhet och område. Du hanterar interna och externa beställningar av reparationer och underhållsåtgärder. Du är ansvarig för Plusvalsåtgärder (hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll).

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning på heltid, är en förstärkning av befintlig organisation och ingår i vår avdelning Förvaltning, där Åke Viggedal är chef.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har utbildning i, erfarenhet av och ett stort intresse för fastighetsförvaltning. Du är teknikintresserad och har generellt goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i Office-paketet. Nya system och program lär du dig snabbt och du delar gärna med dig av dina kunskaper.

Du har ett stort kundfokus och du är bra på att samarbeta och kommunicera med alla slags människor. Du arbetar strukturerat med rätt prioritering. Du är flexibel och gillar att ha många saker i gång samtidigt. Utöver det är du handlingskraftig och kvalitetsmedveten. Självklart delar du våra värderingar - Modig, Delaktig, Tydlig och Trovärdig.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där beslutsvägarna är korta och kundfokuset stort. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nyproduktion.

Din ansökan vill vi ha senast 19 december 2016.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
Annette Andersson, personalansvarig Tel. 031-720 84 51
Ulf Bergh, facklig företrädare Unionen Tel. 031-720 84 32

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Mölndalsbostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar ca 3 500 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är 72 medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision - att ständigt utvecklas till en bättre värd i Mölndal med hjälp av vår värdegrund - Modig, Tydlig, Delaktig och Trovärdig. Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.