Fältsäljare till Scankab Cables i Göteborgsregionen

Om jobbet

Scankab Cables är en kabelleverantör på den skandinaviska marknaden som vänder sig till elinstallatörer, industri, OEM etc. Bolaget ingår i Top Cable, en spansk kabelproducent med 4 fabriker i Barcelona. Vi har ett stort lager i Danmark från vilket vi distribuerar kabel i hela Skandinavien. Vi vill expandera och söker nu tillsammans med Oddwork en Fältsäljare i Göteborgsregionen!

Om tjänsten som Fältsäljare hos Scankab Cables
I rollen som Fältsäljare hos Scankab Cables ansvarar du för att säkerställa bolagets närvaro på marknaden i Göteborgsregionen. Du kommer att utveckla och förvalta relationen till kunderna som till största delen representeras av elinstallatörer, projektledare samt ansvariga inom industri, el, infrastruktur och marinbranschen. Detta gör du genom att systematiskt och strukturerat söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med nya potentiella kunder. Du känner dig trygg och självsäker i din roll som Säljare och får fria händer att planera ditt arbete och bearbeta din region på det sätt som du ser maximerar bolagets kundbas och försäljning.

Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte och offerthantering till uppföljning. Rapportering sker löpande till försäljningschefen samt i bolagets befintliga CRM system.

Vi söker dig som...
... är målmedveten och som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du brinner för försäljning och är en professionell samt affärsdriven förhandlare. Vi ser att du är självgående, har förmåga att fatta beslut och är ansvarstagande i både serviceriktade och administrativa arbetsuppgifter. Utöver detta är du också kommunikativ och har hög social kompetens vilket gör dig orädd i nya situationer och relationer. 
Du kommer att utgå från ditt hem i västra Sverige, därav kräver rollen att du har en stark drivförmåga samt god självdisciplin.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom någon av de branscher som vi arbetar mot. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vad Scankab Cables erbjuder dig
Scankab Cables ger dig möjligheten att arbeta i en nyckelroll för bolagets fortsatta tillväxt. Du blir erbjuden en spännande roll i ett familjärt bolag där du får möjlighet att planera dina arbetsdagar på egen hand. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön. Läs mer om Scankab Cables här!

START: Omgående


PLATS: Göteborg 


OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön


KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)


SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-15Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget