Fältsäljare sökes till MTG Radio!

Om jobbet

MTG Radio är den största kommersiella radiooperatören i Norden och Baltikum, och våra svenska radiostationer är RIX FM, Lugna Favoriter, Bandit Rock, Power Hit Radio och StarFM. MTG Radio ingår i den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG). MTG är ett företag för dig som älskar att arbeta med underhållning. För dig som lever för att skapa trollbindande upplevelser och innehåll som förgyller människors vardag! I En värld som förändras snabbt söker vi dig som fascineras av utveckling och kreativa idéer. Vi växer och söker nu tillsammans med Oddwork en fältsäljare till vårt Göteborgskontor!

Om tjänsten som Fältsäljare hos MTG Radio
Som Fältsäljare hos MTG Radio kommer du att genom prospektering, mötesbokning och kundbesök erbjuda och sälja MTG's tjänster inom radioreklam. I din roll kommer du främst att spendera tid ute på fältet där du får lära känna kunderna, kundernas behov och affär för att kunna möta deras förväntningar. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att odla och utveckla kundrelationer, såväl genom personliga möten som via telefon. Utefter kundens behov utformar du en helhetslösning anpassad efter kundens situation och önskemål, där du tar hänsyn till vad för utmaningar kunden står inför och hur MTG kan hjälpa kunden att nå sina mål. Detta kräver både kreativitet, ett stort driv och förmågan att sälja in en känsla till dina kunder.

Vi söker dig som...
...är ett riktigt energiknippe med har ett starkt intresse för försäljning och affärsutveckling! Du har en god social förmåga, är driven och skarptänkt och värdesätter relationen till dina kunder högt. Ditt intresse för att göra goda affärer med nöjda kunder är grunden för ditt dagliga arbete. Du har förmågan att sätta dig in i kundens olika förutsättningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop ett behov med en lösning. I din roll kommer du ha stor frihet under ansvar, vilket kräver att du kan jobba såväl disciplinerat som strukturerat. Vi söker dig som älskar att tävla och fira segrar samtidigt som du alltid strävar efter att bli bättre!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tjänsteförsäljning eller B2B-försäljning där erfarenhet från media försäljning är meriterande. Du har i din tidigare roll arbetat med befintliga samt nya kunder och vill fortsätta utmana dig själv inom båda områden. B-körkort är för rollen ett krav.

Detta är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer bli erbjuden en anställning hos MTG Radio Sales AB.

Vad MTG Radio erbjuder dig
Hos MTG Radio erbjuds du en betydelsefull och varierande roll i en härlig arbetsmiljö där rätt person ges mycket goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget! MTG Radio sitter i fräscha lokaler centralt belägna på Engelbrektsgatan 28 i Göteborg. Du kommer att arbeta heltid med en god grundlön och provision som baseras på dina försäljningsresultat.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-22

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget