Extrajobba som Runner på byggprojekt!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ha ett jobb perfekt att kombinera med studierna? Vi letar efter dig som vill jobba deltid på ett stort byggprojekt i Mölndal ca 1-2 förmiddagar/v, sporadiskt förlagt under veckodagar.
Vill du ha ett extrajobb som ger dig chans att förstå hur bygg- och anläggningsbranschen fungerar i praktiken?
Du är inte är rädd för att hugga i, är initiativtagande och vill lära sig mer om byggbranschen. Då du kommer arbeta tillsammans med hantverkare är det viktigt att du är en lagspelare, kommunikativ och lyhörd.

Syftet med denna tjänst är att ta över de enklare arbetsmomenten från professionella hantverkare. Idag råder det brist på hantverkare, och denna bristkompetens spenderar uppskattningsvis endast 35% av en effektiv arbetsdag till de primära arbetsuppgifterna. Övrig tid läggs på bland annat förberedelse, materialinköp, städning och att bära material - Här kommer DU in i bilden. Starta din karriär i byggbranschen som "RUNNER".

Kunskaper för uppdraget

Som person är du öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter. God fysik då tunga lyft kan förekomma. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker främst dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% . Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund.

Ansök redan idag då urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!