Extrajobb till pedagogisk student!

Om jobbet

Har du en fallenhet för kommunikation och är duktig på att hålla i presentationer? Trivs du i en social roll där du får träffa nya människor och bredda ditt kontaktnät? Nu söker vi en student till uppdrag som mötesbokare med kundansvar till Softogram AB, en utvecklande roll där du får ta eget ansvar under flexibla förhållanden. Sök tjänsten redan nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Softograms räkning en kommunikativ mötesbokare som kommer att prospektera nya kunder för att sedan presentera företagets produkter och tjänster.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Softograms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare med kundansvar kommer du att ansvara för att prospektera skolor i Göteborgsområdet för att sedan åka ut på bokade möten. I tjänsten kommer du att presentera företagets produkter och tjänster till potentiella kunder inom grundskolan årskurs 1-9. Softogram kommer att bistå med bra underlag för att kunna presentera deras produkt på bästa sätt. Din främsta uppgift kommer vara att träffa lärare ute på skolorna för att hålla en ämnesanpassad presentation som visar på fördelarna med att använda Softograms produkt.

Du kommer till exempel att:
  • Prospektera kunder samt åka ut på bokade möten
  • Förbereda presentationer baserat på befintligt material
  • Skapa demokonto och lämna ut informationsmaterial
Tjänsten passar dig som trivs i en social och varierande roll där du får möta nya kunder och bredda ditt kontaktnät. För dig som studerar till lärare/pedagog kan detta vara ett bra tillfälle till att knyta viktiga kontakter för framtida bruk. Du kommer dessutom att gå en introduktion inför uppdragets start för att få bästa möjliga förutsättningar till att lyckas i din roll.

Vi söker dig som

* Är student och har god pedagogisk förmåga där du på ett bra sätt kan presentera och sälja in en produkt

Det är meriterande om du:
  • Har körkort och tillgång till bil. Milersättning utbetalas.
  • Tillgång till dator
  • Har ett tekniskt intresse
Som person har du lätt för kommunikation. Du har en förmåga att identifiera underliggande behov och presentera dessa på ett bra sätt. Då du kommer att arbeta med människor är det viktigt att du är lugn i ditt tillvägagångssätt och har ett stort tålamod.

Start: November

Omfattning: Deltid 1-2 dagar i veckan

Arbetstid: 9-17

Plats: Göteborg, OBS! flexibelt där du utgår hemifrån
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Softogram AB är Sveriges ledande producent av pedagogisk programvara för hela grundskolan inom de de flesta ämnen. Katarina Öhman/VD har utvecklat cirka 30 olika dataprogram sedan mitten på 80-talet. Företagets målsättning är att framställa dataprogram som är omfattande, utvecklande och lätta att använda - både för elever och lärare.

Idag finns ett eller flera av Softograms dataprogram på mer än hälften av Sveriges grundskolor. Fler och fler kommuner tecknar också kommunavtal.
Genom att använda Softograms dataprogram får skolan tillgång till moderna verktyg for lärandet med vars hjälp lärarna kan kvalitetssäkra och individualisera kunskapsinhämtningen.