Extrajobb som utbildare av Office-paketet

Framtiden · Utbildning · 28 feb

Om jobbet

Har du vassa kunskaper inom Office-paketet och brinner för att motivera och inspirera andra människor?

Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som utbildare cirka 2-4 gånger i veckan och har kunskaper av Microsoft Office

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare kommer du att utbilda och inspirera människor till att lära sig och utvecklas inom Microsoft Office. Kursernas längd varierar och kan vara från en till tre dagar långa.

I rollen kommer du bland annat coacha, genomföra praktiska övningar och hålla i föreläsningar med hjälp av ett utarbetat kursmaterial.

Din roll är viktig och handlar till största del om att kompetensutveckla och entusiasmera människor inom ämnet.

Din profil

Vi söker dig som är en riktig fena på samtliga delar av Office-paketet och som har en pedagogisk läggning. Du triggas av att motivera och utveckla andra människor där du också får leda arbetet. Du trivs med att ha en ledande roll och anser att du kan utbilda och lära ut på ett pedagogiskt sätt. Stort vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Om du har andra IT/Dator-relaterade kunskaper kan de också komma till användning i andra kurser.

Detta jobb passar dig som behöver ett extrajobb, till exempel vid sidan av studier eller ett annat deltidsjobb.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Varierande, cirka 2-4 dagar i veckan
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Vår kund är en av Sveriges största utbildningsgrupper. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Du kommer att vara en del av ett expansivt företag och ett glatt gäng där mycket roligt händer. Du kommer att sitta i fina och moderna lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten är rolig och varierande där du vid varje kurstillfälle lär känna motiverade deltagare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.