Extrajobb som containerlossare - start omgående

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med att tömma containrar på ett företag som ligger i Göteborgs hamn. Företaget arbetar med att packa om temperaturkänsliga paket som innehåller livsmedel. Paketen som du packar om väger allt mellan 3 kg - 30 kg. Du kommer att tömma containrarna både för hand och med hjälp av truck typ A2 ledstaplare. Arbetet sker i kylmiljö. Arbetstiden är kl 07.30 - 16.30 med 60 min rast. Om ni blir klara med arbetet före utsatt tid kommer ni ändå att få betalt för den tiden arbetet beräknades ta.

Tjänsten är ett extrajobb vilket innebär att du ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 75 procent. Du ska kunna visa upp giltigt arbets- eller studieintyg. Tjänsten avser cirka 1-2 dagar i veckan.

Utbildning
Truckkort A + B är starkt meriterande.

Erfarenhet
Om du har arbetat med högt tempo tidigare exempelvis på lager eller som montör är ett plus.

Personliga kvalifikationer
För att passa in i rollen ska du vara vid mycket god fysisk vigör, trivas att arbeta i team samt ha ett gott ordningssinne. Du motiveras av att arbeta mot mål.
Som person är du driven, glad och positiv.

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Du kommer att vara anställd av Palm & Partners Bemanning och uthyrd till kund. För rätt person kan det bli aktuellt att bli direktanställd av kund.

Ansökan
Din ansökan skickas in via länken på vår hemsida: palmpartners.se. Selekteringen sker löpande.
Vid frågor kontaktar du konsultchef Stina Karlsson via mail: stina.karlsson@palmpartners.se eller via telefon 0708-544492.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Långtgående uppdrag
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.