Extrajobb som barnvakt i Göteborg

Om jobbet

Knatteverkstan erbjuder barnpassning till familjer i hela Göteborgsområdet.
Knatteverkstan söker erfarna, trygga och glada barnvakter.

Knatteverkstan söker nu:

En barnvakt till en familj i Vasastan. Familjen vill ha hjälp med hämtning av två av deras döttrar, 5 och 8 år, tisdagar och torsdagar mellan kl. 15-18. Ett plus om man har engelska som modersmål alternativt pratar mycket bra engelska.

En barnvakt till en familj i Bagaregården. Familjen vill ha hjälp med hämtning för deras son 3 år och dotter 1 år, från förskolan kl 14 två dagar i veckan och vara med dem i deras hem till ca kl 18. De behöver även hjälp 1 kväll i månaden.

En barnvakt till en familj i Sävedalen. Familjen vill ha hjälp ca 6 h per dag, dagtid under vardagarna för deras 1 åriga dotter. Totalt ca 20 h i veckan. De har behov med dessa tider från oktober fram till jul. Från januari vill familjen ha hjälp ett par dagar i veckan med hämtning från förskolan och vara i familjens bostad till föräldrarna kommer hem från arbetet.

En barnvakt till en familj i Örgryte. Familjen behöver hjälp med hämtning en dag i veckan från förskolan av deras 1,5 åriga dotter.

En barnvakt till en familj i Fiskebäck. Hämtning på förskolan en dag i veckan av deras 1,5 åriga dotter samt 3 åriga son.

Vi ser gärna att du är student och vill ha ett givande extraarbete under studietiden! Man får arbeta hos oss när man fyllt 18 år.

Egenskaper vi söker hos dig är: erfarenhet av barn, ett mycket glatt humör och stor ansvarskänsla.

Att jobba som barnvakt hos oss på Knatteverkstan är roligt, omväxlande och givande extraarbete! Du kommer att få utbildning i hjärt-lungräddning och kommer att vara försäkrad under tiden du arbetar.

Skicka in din ansökan, gärna tillsammans med ett personligt brev och ett foto till: jobb@knatteverkstan.se
Skriv gärna i din ansökan vilken tjänst som skulle passa dig bäst.

Gå gärna in och kika på knatteverkstan.se för mer information.

Vänliga hälsningar,
Charlotta Alexandersson
charlotta@knatteverkstan.se
+46 31 91 11 35
Jobbfakta
Kontakt

Ring Charlotta Alexandersson, +46 31 91 11 35

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 aug

Om företaget