Extrajobb inom vår renhållningsverksamhet

Om jobbet

Vi söker nu ett stort antal personer som är intresserade av att arbeta del- eller heltid i vår renhållningsverksamhet. Arbetet innebär: - insamling och transport av avfall, kompost och restavfall inom de olika områdena - tillsyn och enklare underhåll av fordon - att på ett serviceinriktat sätt bemöta kunder för att på så sätt upprätthålla goda relationer mellan kund och Renova Vi har schemalagd arbetstid förlagd till dagtid, förmiddags- och eftermiddagspass, kvällar och/eller helger. Utifrån din situation är du givetvis med och påverkar vilket schema du går på.

Kvalifikationer
Du har: - C- eller CE-körkort - YKB - digitalt färdskrivarkort - god kommunikations- och samarbetsförmåga - god datorvana - god fysik - miljöintresse - gärna lokalkännedom i Göteborg/Kungälv med omnejd - gärna erfarenhet av och fallenhet för att ge god service Då det är viktigt att du kan kommunicera med dina kollegor och kunder samt eftersom alla våra instruktioner och säkerhetsföreskrifter är på svenska behöver du behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
25
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Katarina Kihlqvist, 0705-67 86 48

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Renovakoncernen erbjuder kundanpassade, konkurrenskraftiga och miljöriktiga tjänster och produkter inom återvinnings- och avfallsområdet i vår ägarregion. För att leda utvecklingen mot hållbar tillväxt är god arbetsmiljö, kundfokus, miljöhänsyn, god lönsamhet och ett aktivt förbättringsarbete viktiga förutsättningar. Vi är totalt ca 750 medarbetare inom koncernen.