Executive assistant till Head of R&D sökes till företag med ambitionen att förändra framtiden!

Om jobbet

Om du trivs i en roll där du förväntas leverera och hela tiden ligga ett steg före i planeringen kan tjänsten som Executive Assistant på detta globala innovation- och utvecklingsföretag vara jobbet för dig. Vi förväntas få in många ansökningar till den här tjänsten så passa på att skicka in din ansökan redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Executive Assistant till företagets Head of Research & Development för ett långsiktigt uppdrag. Vår kund är ett ingenjörs- och utvecklingscenter inom Automotive industrin. Här samlas absoluta spetskompetenser inom alla delar av fordonsutveckling, från design och arkitektur till utveckling med ambition att förändra framtiden inom Automotive.

Som Executive Assistant för företagets Head of Research & Development blir du en viktig del i företagets fortsatta framgångsresa, där du kommer att vara delaktig i viktiga beslut och riktlinjer för framtiden. Här arbetar du i en global miljö med internationella kontaktytor där entreprenörsanda och kreativitet är ledord. Vi söker dig som vill vara med vårt företag på resan och drivs av att ständigt utvecklas i rollen!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant kommer du spela en nyckelroll för att utveckla både verksamheten men också samarbeten och affärsrelationer med företagets kunder.

Du kommer att ge allmänt administrativt stöd där det behövs och representera kunden vid såväl interna som externa kontakter på ett sätt som överensstämmer med kundens värdegrund. Vi ser därför att du som söker brinner för området, och har du en teknisk förståelse och/eller bakgrund ser vi detta som starkt meriterande för tjänsten.

Du kommer till exempel att:
 • Sammanställa företagets månadsrapporter och upprätta hålla en struktur kring detta.
 • Du kommer även att bistå med administration kopplad till hela verksamheten, så som korrekturläsning av presentationer, redigering etc.
 • Samordna olika typer av resor med exempelvis bil, flyg, hotell etc.
 • Förbereda tidsrapportering och reseräkningar
I den här tjänsten kommer det även att finnas visst utrymme för att driva mindre projekt vid sidan av huvuduppgifterna för den som är intresserad och tar initiativ till det.

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande roll och med fördel av att leda projekt. Du är trygg i din roll som assistent där du i tidigare roller levererat ett förstklassigt resultat, samtidigt som du är framåt och vill fortsätta utvecklas i din roll.

Vi söker dig som
 • Har ungefär 3 års erfarenhet av en assisterande och administrativ roll, företrädesvis om du tidigare arbetat som Executive Assistant på ett professionellt tjänsteföretag
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har utmärkta verbala och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska. Har du även kunskaper inom Mandarin så ser vi det starkt meriterande för tjänsten.
För att trivas i den här rollen har du en stark servicekänsla och älskar att underlätta i andras vardag. Vidare bör du ha en förmåga att fatta beslut och agerar alltid proaktivt på så sätt att du förutser alternativa lösningar i de fall något oförutsägbart händer.

Som person bör du trivas i snabbföränderliga miljöer och ha en förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Du behöver även vara flexibel och i de fall det krävs arbeta efter ordinarie arbetstid för att slutföra vissa projekt eller uppgifter. Du tycker om utmaningar och du strävar alltid efter att göra det lilla extra som krävs för att imponera på dina partners varje dag.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, minst 1 år med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Vår kund är ett ingenjörs- och utvecklingscenter inom Automotive industrin. Här samlas absoluta spetskompetenser inom alla delar av fordonsutveckling, från design och arkitektur till utveckling med ambition att förändra framtiden inom Automotive. Du får en unik möjlighet att arbeta i en internationell miljö där rätt person har chans till stora utvecklingsmöjligheter på företaget! Idag arbetar 1900 medarbetare på företaget och växer snabbt. Företaget är beläget I Göteborg, Trollhättan och i Hangzhou, Kina.