Exceladministratör till vår kund inom telekombranschen

Om jobbet

Vill du vara en del av en innovativ och aktuell bransch? Vill du samla på dig erfarenhet från ett stort och attraktivt företag som satsar på sin personal? Vi söker nu en analytisk person med färdighet i Excel för ett uppdrag inom Fiber. Sök tjänsten som Exceladministratör idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Exceladministratör. Vår kund är ett ledande telekomföretag och som Exceladministratör kommer du att arbeta inom området fiber. Det händer mycket inom fiberbranschen och just nu befinner sig vår kund i en arbetstopp. Anställningen är initialt 3 månader för att avlasta under den här perioden, men det finns goda möjlighet till förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Vår kund arbetar med projektering av fiber och levererar även fibernätsabonnemang. Kunden samarbetar med externa parter som levererar adresser där möjlig fiberleverans finns. Adresserna sammanställs i tabeller i Excel där ditt arbete som Exceladministratör kommer att gå ut på att analysera dessa. Efter analys ska adresserna exporteras in i kundens interna system för att adressen ska kunna bli beställningsbar. Arbetet ställer därför höga krav på din Excel-kompetens och förmåga att se hur detaljer påverkar helheten.

Du kommer att arbete tätt tillsammans med en kollega med liknande arbetsuppgifter och tillhöra ett team som arbetar med Fiberhantering.

Vi söker dig som

Har ett tekniskt intresse då du ska hantera teknisk data och sortera information i Excel. Du har goda kunskaper i Excel där du förstår och läser av data på ett effektivt sätt för att sedan kunna exportera in rätt information i olika affärssystem. Du har således erfarenhet av att arbeta med Excel där det ses som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Då du kommer hantera administration som är på svenska är det ett krav att du kan läsa samt skriva svenska.

Som person har du en analytisk förmåga och du arbetar med ett noggrant samt strukturerat arbetssätt. Då du arbetar tätt tillsammans med en kollega i dina arbetsuppgifter har du en god samarbetsförmåga och du kan flexibelt anpassa dig efter olika situationer. Trots högt arbetstempo arbetar du med kvalitet i det du tar sig an.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Vår kund är en ledande aktör på den svenska telekommarknaden och är även verksam i ett flertal andra länder. De erbjuder sina kunder bland annat mobil kommunikation, datakommunikation och bredband. Företaget finns belägna i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.