Erfarna truckförare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker för kunds räkning erfarna truckförare till lager i Göteborg.

I arbetet som truckförare är de främsta arbetsuppgifter in- och utleverans, plock, pack och returer. Omfattning för tjänsten är heltid och arbetstid är förlagd vardagar.

Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager med truckkörning och som vet vikten av att vara noggrann i kombinationen av att ha högt tempo.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort A och B
  • Tidigare erfarenhet av att köra motvikt, skjutstativ och plocktruck
Meriterande:
- Körkort B
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juni

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.