Erfaren verkstadsarbetare sökes!

Om jobbet

LN Personal söker nu för kunds räkning en erfaren verkstadsarbetare för uppdrag i Göteborg. Kundföretaget är en mekanisk verkstad med inriktning mot plåtbearbetning och tillverkar prototyper i mindre serier åt exempelvis fordonsindustrin.

Tjänsten innefattar bl.a. svetsning, ritningsläsning, bockning samt kantpressning av plåt. Verksamheten kännetecknas av korta ledtider och god kvalitet vilket möjliggörs av kunniga och erfarna medarbetare. Företaget är inne i en expansionsfas och behöver nu förstärka den ordinarie personalstyrkan.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du som anställd kommer att vara uthyrd till kundföretaget. För rätt kandidat finns goda möjligheter att på sikt bli anställd hos kundföretaget.

Din profil
För att lyckas i tjänsten ska du ha gedigen erfarenhet av arbete på mekanisk verkstad. Du har bred kunskap inom tillverkning och är van att hantera avancerade maskiner och verktyg. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med plåt av stål och/eller aluminium.
Vidare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av Tig samt Mig/Mag-svetsning.

Som person har du lätt att ta till dig nya instruktioner och du trivs med en föränderlig och flexibel arbetsroll där du ständigt möts av nya uppgifter och utmaningar. Du har en god känsla för kvalitet och hantverk samtidigt som du är ansvarsfull och noggrann. Vidare är du en lagspelare som samarbetar bra med andra människor.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.