Erfaren Utvecklare till ledarroll hos Tieto

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Tieto är nu på jakt efter en utvecklare med ett par års erfarenhet som kan ta sig an en ledarroll i ett juniort team med ambition att bli bäst inom området. Det går bra för Tieto och man satsar nu på att ta nästa steg inom branschen genom nära teamwork och fokus på kundanpassade lösningar. Är du en person som har erfarenhet av databaser & script samt besitter ambition att vidareutvecklas i din roll som programmerare, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Tieto erbjuder spännande uppdrag där du tillsammans med ditt team åker ut till kunder för längre projekt runt om i Göteborgsregionen. Tillsammans med ditt team tar ni er an projekt av varierande karaktär inom databas och scripting för att förse kunderna med unika lösningar. Detta är en ny del av Tietos ambition att växa på marknaden och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom området. För den som vill kan även en del resor i tjänsten förekomma.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du tillsammans med ett team och på sikt, mer självgående, att arbeta med databaser och scripting ute hos Tietos kunder. Tillsammans kommer ni hjälpa kunder med systemlösningar av varierande karaktär utifrån kundens behov. Du får möjligheten att arbeta i ett modernt företag med en dynamisk arbetsmiljö då du skiftar mellan olika projekt och får vara med och påverka hela processen. Då du även besitter mer erfarenhet än övriga i gruppen kommer du till viss del få vägleda vid problemlösning och komma med tips samt idéer.
 • Du kommer till exempel att:
 • Anpassa systemkonfiguration efter kundens behov
 • Arbeta med scripting och integrering
 • Underhålla och förenkla kundanpassade lösningar
 • Vidareutveckla teamet
Tjänsten passar dig som vill få in foten på ett ledande företag inom IT och telekomlösningar. Här får du chansen att arbeta kreativt i ett nära samarbete med härliga kollegor.

Vi söker dig som
 • Har ett par års erfarenhet av programmering i scriptspråk
 • Har god förståelse för databaser och integration
Har en relevant IT-utbildning.

Då intern dokumentation sker på engelska är detta ett krav för tjänsten. Vidare är även mycket goda kunskaper i svenska ett krav då det behövs i arbetet.

Som person är du positiv och social då du dagligen kommer ha kontakt med kunder och ett nära samarbete med kollegor. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och är en driven person med attityd samt en vilja att utvecklas. Kunden värderar personliga egenskaper högt.

Övrig information
 • Start: Omgående/ När rätt kandidat är funnen
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Databasadministration
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Tieto är ett ledande IT-företag i Norden som tillhandahåller tjänster för hela IT-livscykeln samt helhetslösningar för näringsliv och offenlig sektor. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till deras 3500 anställda i Sverige. Tieto arbetar mot stora organisationer inom en rad olika branscher bl.a. bank och finans, telekom och skogsindustrin. Kulturen präglas av resultat och utveckling vilket speglas i ett kundorienterat fokus i deras samarbeten och utvecklingsprocesser. Tietos mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter.